www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İNTİKAM SOĞUK DUŞ´ Filmi İnegöl´de Çekilecek

?İNTİKAM SOĞUK DUŞ´ Filmi İnegöl´de Çekilecek

Yönetmenliğini Engin Akyıldırım´ın yapacağı ve yapımcılığını Uğur Karakuz´un üstlendiği, İnegöl´de çekilecek olan ?İntikam Soğuk Duş´ filminin çekimlerine Çarşamba günü başlanacak.

İnegöl ambiyansını yansıtacak olan Film´in çekimleri Çavuşköy, Samsa Çavuş Türbesi ve İnegöl merkezinde yapılacak. 40 kişilik bir oyuncu kadrosuyla çekimleri gerçekleştirilecek olan fimde İnegöl´den 8 oyuncu yer alacak. Film´in yönetmenliğini Engin Akyıldırım, yapımcılığını Uğur Karakuz, Genel Koordinatörlüğünü ise Mustafa Duman üstlenecek.

İnegöl Filmi Olacak

Çekimler öncesi İnegöl´de bir kafede filmin tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda filmin konusu hakkında bilgiler veren yapımcı Uğur Karakuz, ?Filmimizin ismi ?İntikam Soğuk Duş´. Film çekimlerini İnegöl´de gerçekleştireceğiz. Çarşamba günü start vermeyi düşünüyoruz. İnegöl´ün köylerinde ve merkezinde çeşitli sahnelerimiz olacak.  İnegöl tarihi için önemli olan Samsa Çavuş Türbesi´ni de filme alacağız. Filmimizin konusu bir intikam hikâyesidir.  Karakterimiz Gümrah´ın ailesinin başına gelen trajik olaylar ve bunun ardından gelişen intikam hikâyesidir. Film bir sürpriz ile sona erecek. Çok değişik bir kurgu tekniği olacak. Film Mart sonu Nisan başı gibi sinemalarda olacak. Film toplamda 40 kişilik bir ekip ile çekilecek. Filmimizde İnegöl´den oyuncular da olacak. Filmi çekerken İnegöl´ün şehir ambiyansını da aktarmayı düşünüyorum. Bu film İnegöl filmi olacak.? dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25