İş Dünyasından Teröre Lanet Yağdı

İş Dünyasından Teröre Lanet Yağdı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada 10 askerimizi şehit eden PKK terörü iş dünyasının temsilcileri tarafından yazılı açıklamalar ile lanetlendi. İTSO Başkanı Metin Anıl, “Terör örgütü er ya da geç, bir gün döktüğü kanda boğulacaktı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada 10 askerimizi şehit eden PKK terörü iş dünyasının temsilcileri tarafından yazılı açıklamalar ile lanetlendi.

 

Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (ANASİAD) Genel Başkanı Eyüp Kutlucan yapılan kanlı saldırı sonrasında 10 Mehmetçiğin daha şehit düştüğünü, bu yüzden yine herkesin içinin kan ağladığını söyledi.

 

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ise Türkiye’nin birlik ve beraberliğini, yüz yıllar süren kardeşliğini bozmaya çalışanların, tarih önünde bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerini bildirdi.

 

“BAZI KESİMLER TERÖR İSTİYOR”

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl da Mehmetçiğe, diğer güvenlik güçlerine ve sivil halka yapılan bütün saldırıları lanetle kınadıklarını söyleyerek, “Terör örgütü er ya da geç döktüğü kanda bir gün boğulacaktır. Ülkemizdeki her türlü olumlu gelişmeye rağmen bazı kesimlerin terör istediği bir kez daha ortaya çıkmıştır. Terörist saldırıların tek amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumda panik ve korku havası oluşturmaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan kalleş saldırılar, bizleri bölemeyecek, aksine milletimizi daha da sıkı sıkıya kenetleyecektir” dedi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22