İŞADAMLARINA BOSNA ÇAĞRISI

İŞADAMLARINA BOSNA ÇAĞRISI

Uluslararası Alija Düşünce Derneği ile MÜSİAD İnegöl Şubesi işbirliğinde doğu ve batı arasında bir Tevhid sembolü olan "Aliye İzzetbegoviç" konulu seminer düzenlendi.

MÜSİAD İnegöl Şubesi çok amaçlı salonunda BİGMEV Vakfı Müdürü Samir Vildiç´in konuşmacı olduğu seminere MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

BİGMEV Vakfı Müdürü Samir Vildiç, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler aktardı.

İŞADAMLARINA BOSNA ÇAĞRISI

Program esnasında bir konuşma yapan Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, ?Uluslararası Alija Düşünce Derneği olarak sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma becerilerinin kazanılması ve artırılması noktasında bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. Bu bağlamda ilk çalışmamızı ilçemizin güçlü STK´larından MÜSİAD Derneği´nde Bosna´dan BİGMEV Vakfı Müdürü Samir Vildiç´i davet ederek MÜSİAD salonunda bir konferans tertiplemiş bulunmaktayız. Bu konferansla ile ilçemizin sivil toplum örgütlerine hem Alija İzzetbegoviç´i anlatmak hem de derneğimizin çalışmalarını bir nebze olsun anlatma fırsatı oluşturmak istedik. Bu bağlamda MÜSİAD İnegöl Başkanımız Halil Malkaç´a bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şükranlarımızı sunuyor ve MÜSİAD İşadamlarımızı özellikle Bosna´ya davet ederek Bosna´daki iş fırsatları imkânlarını tanıtmak yerinde göstermek ve anlatmak istiyoruz. Bu ve benzeri programları ilçemizdeki diğer sivil toplum örgütleriyle de farklı Misafirlerimizi davet ederek sürdürmeyi amaçlıyoruz? dedi.

 

Seminerin sonunda Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, ev sahipliği yapan MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanı Halil Malkaç´a teşekkür plaketi takdim etti. Malkaç, ise BİGMEV Vakfı Müdürü Samir Vildiç´e birde teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00