İSAÖREN HAKEMLERDEN DERT YANIYOR

İSAÖREN HAKEMLERDEN DERT YANIYOR

İsaörenspor Kulüp Başkanı Erhan Ulu, Akhisar mağlubiyeti sonrasında hakemlerden ve bazı haksız eleştirilerden dolayı mağdur olduklarını söyledi.

İsaörenspor olarak bu sene 2´nci sezonları olduğunu belirten Başkan Erhan Ulu, ?Bizler herkesin bildiği gibi köy takımıyız. Fakat bunu bazı kesimler ters anlıyor. Nedense biz millet olarak mı anlayamadığımız taraflar var. Her kesim bize köy takımı olduğumuz için eleştiriliyoruz. Sizler neden takım kurdunuz, neden buralarda savaşıyorsunuz, bu tür mücadelelerde neden bulunuyorsunuz, bu maçlarda karşılaştığımız bu tür sorunlar bunlar. Tamam, bizler köy takımıyız, mahalle olduk ama hala bir köyü. Yalnız şu bilinmeli; köylü her zaman bir insanı sevdiğinde gönülden sever, bizler aile olmaya uğraşıyoruz. İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´ın çabaları sayesinde bu kulübü kurduk. Maç sonunda bizlere köy takımısınız diyorlar.Hayır,biz köy takımı değiliz.Biz gönüllerin takımıyız? dedi.

GENÇLERİ SPORA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

?Kulübün kurulmasındaki tek amacımız İsaören köyünde ve çevre mahallelerinde ufak yaştaki çocukları tabiri caizse dere boyundan kurtarmak, spor ile beraber sosyal etkinlikler düzenlemek? diyen Ulu, ?Ufak da olsa bir amatöre katıldık. Geçen sene ilk senemizdi. Bu sene biraz daha iddialı geniş bir taraftar kitlesine sahip olduk. Bizi destekleyenlerden Allah razı olsun, bizi çok güzel destekliyorlar? şeklinde konuştu.

?HAKEMLERİN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALARINI İSTİYORUZ?

Ulu, ?İki maç kaybettik. Geçen hafta Yolören maçında hakemlerin bariz hatalarından kaynaklanan bir yenilgi aldık. Hak etmediğimiz bir yenilgi oldu. Biz Akhisarspor ile her zaman kardeş kulübüz. Akhisar´ın taraftarı olsun, yöneticileri ile olsun, her zaman birlikteyiz, beraberiz. Hakem hataları maçı öyle bir noktaya getirdi ki maçın kırılma noktalarında kırmızı kartlar, gol olmayan bir golü verdi. 90+5´te maç 1-1 iken gol ile alakası olmayan bir pozisyonu gol verdi. Bu sefer doğal olarak bütün futbolcu arkadaşlarımız, başta kalecimiz itiraz etti, itirazların sonucunda da kartlar çıktı ve bunun sonucunda 4 oyuncumuz kırmızı kart gördü. Kim ne derse desin biz büyük kulüp olduğumuza inanıyoruz. Bizim arkamızda çok büyük İsaören köyü var. İnandık, başaracağız. Önümüzde 7 maç var, maçlarımızın hepsini tek tek çıkıp, gerçekten dürüst bir şekilde, misafirperver bir şekilde maçlarımızı kazanacağız. Bir maçı kazanırsın, kaybedersin bunlar futbolun içinde olan şeyler, futbolun kuralı budur zaten. Güzel oynayan bir takımı hakem olarak sen engelleme? diye konuştu.

SAHA GÖREVLİLERİNE ÇAĞRI

Ulu, ?Türk insanı olarak bizler polisimizi, askerimizi seven insanlarız. Akhisarspor ile oynadığımız maçta memur arkadaşımızın sahanın içinde bizim kaleciyi bir dövmediği kaldı. Kalecimiz kırmızı kart gördü ve biz şu an kalecimizin tedavisi ile uğraşıyoruz.?

İLK KÖY TAKIMIYIZ

?İnegöl´ün 96 köyü var. Şuan amatör liglerde mücadele eden ilk köy takımıyız. Şuan büyük destek alıyoruz.Taraftarlarımız var. Bugün çoğu camiada olmayan taraftara sahibiz.Bunu herkes görüyor. Biz yönetici arkadaşlarım, futbolcu arkadaşlarım, her gelene en iyi misafirperverliğimizi o şekilde göstermeye çabalıyoruz, uğraşıyoruz. Çünkü biz atalarımızdan bunu öğrendik. Biz yöneticiler, futbolcu arkadaşlar ve taraftarlar olarak inanıyoruz, başarılı olacağız. Allah´ın izniyle bu ligde bir üst tura çıkacağız, çünkü biz başarıyı hak ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22