İsaören Seri Peşinde

İsaören Seri Peşinde

İsaörenspor Teknik Direktörü Mehmet Cihan, haftasonu Şükraniyespor deplasmanından galip gelerek seriye bağlamak istediklerini ifade etti.

1. Amatör Küme 3. Grup´ta ilk haftayı 3-1´lik Ağaköyspor galibiyetiyle kapatan İsaörenspor´un Teknik Direktörü Cihan Birlik, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

UMUTLUYUZ

İsaörenspor Teknik Direktörü Mehmet Cihan Birlik, ?Ligin açılış maçında, dolu tribünlere karşı, güneşli bir günde güzel bir futbol sonrasında sahadan 3 puan ile ayrılmanın vermiş olduğu hazzın tarifi anlatılamaz. İlk lig maçımızda grubumuzun güçlü ekibi Ağaköyspor ile karşı karşıya geldik. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Pozisyon üretmekteki başarımız gol olarak bize meyvesini verdi. Oyundaki temponun hiç düşmemesi, dirençli bir rakibe karşı enerjimizi doğru kullandığımız ve doğru oynadığımız, kondisyon seviyesi olarak da yüksek düzeyde olduğumuzun göstergesiydi. Gelecek günler için bizi umutlandırıyor. Galip geldiğimiz içinde mutluyuz ama galibiyetten önce sahadaki Fair-Play ruhunun, centilmenlik ve kardeşliğin sergilendiği bir maç olmasıydı. Bizi izlemeye gelen değerli İsaörenspor ve İnegöllü futbolseverlere güzel bir mücadele izlettiğimiz ve keyifli bir müsabaka sunduğumuz için bunun haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Üç farkla, net bir skorla galip geldik. Oyuncularıma akıttıkları her damla ter için teşekkür ediyorum. Bizlere bu güzel imkânları sundukları için değerli Kulüp Başkanımız Erhan Ulu´ya, başarımızın mimarlarından Veysi Çakan hocamıza,  değerli yönetimimize ve taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bu hafta Şükraniyespor deplasmanına gidiyoruz. İnşallah galip gelip serimizi devam ettiririz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22