İsaörenli öğrencilerin tiyatro sevinci

İsaörenli öğrencilerin tiyatro sevinci

İsaören İlkokulu 1-B, 2-A ve 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Nuh Mehmet Küçükçalık Lisesinde Psiko-Tiyatro Derneğinin ücretsiz olarak sahnelediği ‘Ayının Fendi Avcıyı Yendi’ adlı çocuk oyununa katıldı.

İsaören İlkokulu’nun minikleri, Psiko-Tiyatro Derneği tarafından sahnelenen ve İnegöl’deki öğrenciler tarafından büyük beğeni toplayan ‘Ayının fendi Avcıyı Yendi’ oyununu izlediler.

Sınıf öğretmenleri nezaretinde Küçükçalık Anadolu Lisesi’nde sahnelenen oyunu izleyen öğrenciler, tiyatro süresince eğlenceli dakikalar geçirdi. Tiyatro etkinliğine katılan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, Tiyatroya çocukların yanı sıra veliler de katıldı. Salonu tamamen dolduran öğrencilerin tiyatroya ilgisi oldukça yüksek olması dikkat çekti.

Öğrenciler etkinlik sonunda kendilerini ücretsiz olarak getiren Pırlanta Kreş’e ve Sevgi Çiçekçilik’e teşekkür ettiler. Oyun sonunda konuşan Tiyatrocu Volkan Derman, “Amacımız İnegöl’de tiyatro kültürü ve tiyatro seyircisi oluşturmak bunun için her türlü fedakarlığa hazırız. Bunun için bize destek olan ve köylerden dahi öğrencilerini getiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68