www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İsaörenspor takviye yapacak

İsaörenspor takviye yapacak

İsaörenspor Teknik Direktörü M. Cihan Birlik, ilk sezonlarında ligde emin adımlarla ilerlediklerini belirterek devre arasında eksik bölgelere takviye yaparak 2. yarı daha iyi bir İsaörenspor ile sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Süper Amatör Küme A Grubu´nda mücadele eden İsaörenspor, kendi sahasında ağırladığı İznikspor karşısında zorlansa da maçı 1-0 kazanmayı bildi.

Seremonide ve maç öncesi ilk 11 ile beraber otizmli Ahmet Onan da sahada yer aldı. Tribündeki seyirciler,İsaörensporlu futbolcularıtaktir edilerek alkışlandı.

MÜCADELELERİNİ KUTLUYORUZ

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan İsaörenspor Antrenörü MehmetCihan Birlik, ?Ev sahibi olmanın vermiş olduğu avantajla, dolu tribünlere karşı çıktığımız müsabakaya etkin ve hızlı başladık. Baskılı ve mücadeleci oyun yapımızı pozisyonlarla süsleyip beraberinde aradığımız golü Yalçın Keskin´in sert şutuyla bulduk. Attığımız gol skor üstünlüğü sağladı. Oyunun geriye kalan kısmında biz ve rakibimiz ortada bir mücadele sergileyip iyi bir maç izlettik. Müsabakayı 1-0 kazandık.  İznikspor camiasını verdikleri güzel mücadele için kutluyorum. Ligin ilk devresini istediğimiz hedefler doğrultusunda başarılı bitirdik.  Süper Amatör´de ilk yılımız, acemi davranmayıp emin adımlar atma gayreti içerisindeyiz. Çok şükür bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Ligin 2. yarısında eksik bölgelere oyuncu transferleri yapacağız, güzel ve seyir zevki yüksek maçlar izlettirmek istiyoruz. Bizi destekleyen İsaörenspor yönetimine, değerli başkanımıza, oyuncu, taraftar ve teknik heyete verdikleri bu onurlu mücadele için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum? dedi.

Maç sonrasında teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyelerine Güleryüz Pide Salonu sahibi Cumhur Güleryüz tarafından galibiyet yemeğiikram edildi. İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu,kendisine 16 numaralı Güleryüz Pide yazılı İsaörenspor formasını hediye etti.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71