İsaörenspor´da Görev Dağılımı

İsaörenspor´da Görev Dağılımı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu ve yönetim kurulu üyeleri Celal İnegöl Köftecisinde bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yemekte açıklamalarda bulunan Başkan Erhan Ulu, ?Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yaparak daha sağlıklı yetişmeleri, negatif enerjilerini etraflarına zarar vermeden boşaltmalarına imkân sağlayacak, suç ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak temel hedefimizdir. Gelecek yıllarda altyapısı sağlam, tesisleşen, mahallemizin sporcularının daha iyi koşullarda spor yapmalarını sağlayacak bir kulüp oluşturmak istiyoruz.?

GEREKEN FEDAKÂRLIĞI YAPACAĞIZ

?Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kulübümüzün çok iyi yerlere taşımak adına gece gündüz demeden çalışmalara dört koldan başladık. Spor Kulüplerinde başarıya giden yolda ne kadar fedakârlık yapılması gerekiyorsa yapacağız, elimizi taşın altına koyduk ve belirlediğimiz hedefe ulaşmak içinde yılmadan, yoğun bir mesai yapacağız? şeklinde konuştu.

İSAÖRENSPOR´UN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ

Altyapıya büyük önem vereceklerini belirten Ulu, ?Spor camiasının bilinçli ve sağduyulu olması da hedefe giden yolda bizim en büyük destekçimiz olacaktır. Sporseverlerin gurur duyacağı, gelecek yıllarda Bursa futboluna spor kültürüne pozitif katkılar sağlayacak bir kulüp olmak için ne kadar çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bir spor kulübünün en önemli aşaması olan ?misyon ve vizyon´ prensibini oluşturmaya çok fazla önem veriyoruz, yani bir spor kulübü neden vardır, ulaşmak istediği nokta nedir, nasıl amaçları ulaşmayı hedefler bu sorulardan yola çıkarak İsaörenspor kulübünün geleceğini inşa etmek adına yola çıktık. Yönetim kurulumuz, kendi ayakları üzerinde durabilen, mali yapısı dengeli, altyapıya ve tesisleşmeye önem verip başarıyı süreklilik haline getirecek yapılanmaya ve kulüp organizasyona önem vereceğiz? diye konuştu.

YÖNETİM

Toplantı sonunda yapılan görev dağılımına göre; Kulüp Başkanı Erhan Ulu, Başkan Yardımcısı Mutlu Bal, Muhasip İbrahim Yoldaş, Tesisler Sorumlusu Ahmet Bal, Federasyon Sorumlusu Mesut Şahin, Transfer Komitesi Hasan Ekim, Hayrettin Gergen, Nuri Yaman, Genel Kaptan Murat Göktaş, Hüsamettin Birlik, Basın Sözcüsü Mehmet Altıntaş, Emin Ok, Altyapı Sorumlusu Ahmet Bozan, Reklam ve Sponsorluk Cahit Kursun ve Zafer Erdoğan oldu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50