İshakpaşa Derneği Geleneği Bozmadı

İshakpaşa Derneği Geleneği Bozmadı

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yarımlaşma Derneği, Alanyurt, Akhisar, Mesudiye, Huzur Mahallesi, Yenice ve Merkez derneğinde yapılan Kandil programları ile vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Alanyurt, Akhisar, Mesudiye, Huzur Mahallesi, Yenice ve Merkez dernekte gerçekleşen Kandil programına birçok vatandaş katılırken, sohbet ve yapılan ikram sonrası vatandaşlar dağıldı.

 “İSLAM ÂLEMİNE BÜYÜK EHEMMİYET VERİLMİŞTİR”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bilim Kültür ve Yarımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, “Bir müminin Allah Rasulü (S.A.V.)’nün doğduğu gün hatırına şükür niyetiyle ibadet etmesi, ziyafet tertip etmesi ve sevinmesi ne güzel, ne hayırlıdır! Peygamber sevgisinin bir işareti olan Mevlid ise Allah’ın huzuruna çıkacağımız gün için sağlam bir şahittir. Allah Rasulü (S.A.V.)’nün dünyayı teşrif ettiği gün olan bu tarih, Müslümanlar için bir sevinç vesilesi olmuş ve bu güne İslam âleminde büyük ehemmiyet verilmiştir” dedi.

 AMACIMIZ ALLAH RIZASI

Amaçlarının Allah rızası olduğunu belirten Şenol, “Bizim amacımız vatandaşlarımızın biraz daha manevi duygularını ön plana çıkararak, kötü alışkanlıklarını bırakmalarını tembihlemektir. Bizim amacımız Allah rızasıdır. Bu nedenle beldelerimizde ve merkez derneğimizde kandil programları düzenledik. İnşallah Rabbimiz bu gece hürmetine ettiğimiz duaları kabul eder” açıklamalarında bulundu.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07