www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İSHAKPAŞA ÖĞRENCİLERİ SBS SINAVI ÖNCESİ LİSELERİ TANIDI

İSHAKPAŞA ÖĞRENCİLERİ SBS SINAVI ÖNCESİ LİSELERİ TANIDI

İshakpaşa İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerinden oluşan 35 kişilik grup, lise giriş sınavı öncesi okul idaresi tarafından tertip edilen gezi ile Bursa’daki liseleri ziyaret etti.

İshakpaşa İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri, okul idaresinin organize ettiği gezi ile Bursa’daki liseleri ziyaret etti. Okul Müdürü Erdoğan Kızmaz, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenledikleri gezi programında öğrencilere gidebilecekleri okulları tanıttıklarını belirterek, yaklaşık 35 kişilik bir öğrenci gurubu ile Bursa’daki liseleri gezerek ön bilgiler aldıklarını söyledi.

Kızmaz, düzenledikleri gezi ile ilgili yaptığı açıklamasında, okullarındaki 8. sınıf öğrencilerine lise giriş sınavı öncesi gidebilecekleri okulları göstermek amacıyla Bursa’da bulunan Bursa Işıklar Hava Harp Okulu, Polis Koleji ve Sosyal Bilimler Lisesini gezdirildiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz bu liselerin içini gezdi. Eğitim şartları hakkında bilgiler aldılar. Öncelikle Bursa Işıklar Hava Harp Okuluna gittik. Okulun içini gezerek sınıflarla ve derslerle ilgili bilgiler aldık. Daha sonra Bursa Polis Kolejini gezdik. Burada öğrencilerimize mini bir seminer verildi. Sınıflar gezildi. Öğle yemeğimizi polis adayları ile birlikte yedikten sonra Bursa Sosyal Bilimler Lisesine gittik. Öğrencilerimiz merak ettikleri konuşlar hakkında bilgiler aldılar. Öğrencilerimiz geziyi çok beğendiklerini söylediler” dedi.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19