www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İSHAKPAŞA?DAN KANDİL PROGRAMI

İSHAKPAŞA?DAN KANDİL PROGRAMI

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Berat Kandili kapsamında Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

12 yıldır İnegöl`de aktif olarak hizmetlerine devam eden İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Akhisar, Yenice, Huzur, Mesudiye, Alanyurt ve Cerrah mahallelerinden eş zamanlı yaptığı programlar ile vatandaşları manevi ortamda bir araya getirdi.

Eş zamanlı başlayan programlarda Akşam namazının ardından Mevlid-i Şerif okunurken, akabinde ise dini sohbete geçildi. Sohbetin ardından kılınan Yatsı namazının ardından ise vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

12 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, ?Derneğimiz yaklaşık 12 yıldır faaliyet göstermektedir. Biz de her kandilde İnegöl halkına açık mevlit programları, sohbetler, Kuran-ı Kerim tilaveti düzenliyoruz. Halkımız da yaptığımız programlara gerekli desteği veriyor. Dernek merkezlerimiz dolup taşıyor. Bu vesile ile bütün İnegöl halkımızın geçmiş kandilini kutluyorum? dedi.

ALLAH İZİN VERDİĞİ SÜRECE DEVAM EDECEĞİZ

Şenol; ?Allah izin verdiği sürece hizmetlerimize elimizden geldiğince devam etmeye çalışacağız? diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29