www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

IŞIK HALI YIKAMA YENİ TESİSLERİNİ AÇTI

IŞIK HALI YIKAMA YENİ TESİSLERİNİ AÇTI

2007 yılından bu yana İnegöl’de halı yıkama sektöründe hizmet veren ışık Halı Yıkamanın tam otomatik sistemlerle donatılmış yeni tesisleri düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

İnegöl’de 2000 yılında oto yıkama ve oto kuaförü sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulan ve 2007 yılında halı yıkama sektörüne girerek halı yıkamada ilçemizin önde gelen firmaları arasına dahil olan Işık Halı Yıkama, 2 oto yıkama tesisinin ardından Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerindeki cenaze defin hizmetleri binasının arkasında yeni halı yıkama tesislerini de hizmete açtı.

 

Tam otomatik sistemlerin yer aldığı ve el değmeden yıkanan halıların yine el değmeden kurutulduğu tesisin açılış törenine; İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları, MHP Belediye Meclis Üyesi adayları, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi adayları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Halı Yıkama tesislerinin açılış töreni öncesi konuşan Işık Halı Yıkama firması Genel Müdürü Ayhan Işık, 2000 yılında oto yıkama ve oto kuaförü olarak işe başladıklarını belirterek; “2007 yılının sonunda halı yıkama işine girdik. Günlük 100 metrekare kapasite ile çalışırken, bugün günlük bin 200 metrekare kapasite ile tam otomatik sistemlerle yerde halı yıkama olayını kaldırıp el değmeden halı yıkamaya başladık. Yıkamadan kurutmaya her şey tam otomatik sistemlerle yapılıyor. Şuan itibari ile 2 ayrı yerde oto yıkama ve kuaförümüz mevcut. Burası 3’üncü yerimiz olarak halı yıkama ve genel temizlik anlamında hizmet verecek. Bundan sonra daha iyi şartlarda daha iyi şeyler yapmaya özen göstereceğiz” dedi.

 

Ayhan Işık’ın konuşmasının ardından yapılan dualar ve kurdele kesimi ile halı yıkama tesisleri açıldı. Daha sonra açılışa katılanlara tesisler gezdirildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00