İsim Benzerliğiyle Haksız Kazanç

İsim Benzerliğiyle Haksız Kazanç

İnegöl´de 10 yıldır faaliyet gösteren Işık Halı Yıkama firmasının sahibi Ayhan Işık, kendi isimlerini kullanarak sektöre girmeye çalışan ve haksız kazanç elde eden şahısların tespit edildiğini belirterek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Kısa süre önce Işık Halı Yıkama ismini kullanarak firma müşterilerine yönelik sahtekârlıklar gerçekleştiren şahıslar bulunduğunu ve bu şahısların kendileri tarafından tespit edildiğini belirten Işık Halı Yıkama firma sahibi Ayhan Işık, dikkatli olmaları hususunda vatandaşlara bir duyuru gerçekleştirdi.

HİÇBİR YAN KURULUŞUMUZ YOKTUR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan firma sahibi Ayhan Işık, ?Halı yıkama sektöründe sizlerle 10. yılımızda; işimizi hızlı, hijyen ve güveninize laik olarak yapmaktayız. Sektörün İnegöl´de en fazla iş hacmine sahip kuruluşu olmaktan onur duyuyoruz. İşimizi yaparken sektördeki diğer kuruluşlara gereken değeri vermekteyiz. Son günlerde ismimizi kullanarak, isim benzerliği ile sektöre girmek isteyen firmalar tarafımızca tespit edilmiştir. Işık Halı Yıkama olarak hiçbir yan kuruluşumuz, ofisimiz yada farklı bir işletmemiz bulunmamaktadır. Firmamızın standardında olmayan,isim benzerliği ile haksız kazanç elde etmek isteyen sahte firmalara karşı,değerli müşterilerimizin dikkatli olmaları hususu saygı ve önemle duyurulur? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22