İŞİMİZ KOLAY DEĞİL

İŞİMİZ KOLAY DEĞİL

Hafta sonu evinde ilk sınavını verecek olan İnegölspor, Kırklareli mağlubiyetini unutup Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

● İnegölspor hafta sonu yeni sezonda ilk kez seyircisi önüne çıkacak. Kırklareli karşısında eli boş dönen Bordo Beyazlılarda Göztepe maçının hazırlıkları dün başlarken, ayağında darbeye bağlı zedelenme bulunan Metin Akan da, takımla birlikte antrenmana katıldı. Teknik Direktör Mehmet Bulut, Göztepe’nin ligin önemli takımlarından biri olduğuna dikkat çekerek “İşimiz kolay değil” dedi.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden İnegölspor, Kırklareli mağlubiyeti ile başladığı yeni sezonda ligin ikinci haftasında taraftarının da desteği ile 3 puan hedefliyor. Hafta sonu evinde Göztepe’yi konuk edecek olan temsilcimiz, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla start verdi. Teknik Direktör Mehmet Bulut nezaretinde yapılan antrenmanda yenileme çalışması yapıldı.

 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut, hafta sonu kaybedilen 3 puanın kendilerini oldukça üzdüğünü söyledi. Puandan ziyade oynana futbola üzüldüklerini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Mağlubiyetler olacaktır, ama böyle mağlup olmamamız gerekiyordu. İnşallah bir daha tekerrür etmez. Artık oynana her maçı unutmak zorundayız” dedi.

SKORU PERFORMANSIMIZ BELİRLEYECEK

Hafta sonu Göztepe ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Mehmet Bulut, “Göztepe takımı da ligde hedefi olan, büyük yatırım yapan bir takım. İşimiz kolay değil. Ama her zaman şunu söylüyorum, önemli olan bizim oynayacağımız futbol. Performansımız maçın sonucunu belirleyecektir. Biz iyi olduğumuz takdirde hafta sonu 3 puanla ayrılırız diye ümit ediyorum” diye konuştu.

FİZİKİ AÇIDAN HAZIR OLMAYAN OYUNCULAR VAR

Takımda halen fiziki açıdan hazır olmayan birkaç oyuncu bulunduğunu dile getiren Mehmet Bulut, şöyle konuştu: “Bunların maç eksikleri var. Onlar da tam hazır olduğunda İnegölspor daha iyi olacak diye ümit ediyoruz. Beklentilerimiz büyük, o beklentilere de cevap verecek kapasitede oyuncular. Bu yıl daha alternatifli bir kadromuz var.”

GEÇEN YIL DA KÖTÜ BAŞLAMIŞTIK

Bulut, geçtiğimiz yıl da lige iyi başlangıç yapmadıklarını hatırlattı. Geçen yıl da Tokat’la Bursa’da berabere kalarak lige başladıkları, ikinci hafta da ise Altay’a yenildiklerini belirten Mehmet Bulut, “Lige 1 puanla başlamıştık. Biz bu hafta kazandığımızda lige 3 puanla başlamış olacağız. Bu çok büyük bir kayıp değil, önemli olan bundan dersler çıkarmak. Bu hatalar tekrar edip böyle kayıplar yaşamamamız lazım. Puan kayıpları muhakkak olacaktır, ama iyi oynayarak, mücadele ederek. Bu tür kayıplar insanı üzüyor” dedi.

YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Göztepe hazırlıklarından da söz eden tecrübeli teknik adam, “Artık o maçı unutup Göztepe hazırlıklarına başladık. Kadroda olmayanlara dün bir yenileme antrenmanı yaptırdık. Bugün de takımın tamamına yenileme çalışması yaptırıyoruz. Hazırlıklar bugün itibariyle başladı. Hedefimiz taraftarımızın da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmak” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07