İSKO´da kupalar sahiplerini buldu

İSKO´da kupalar sahiplerini buldu

SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. İSKO şubesinin bu yıl 9.uncusunu düzenledikleri bölümler arası Voleybol Turnuvası İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda oynan final maçı ile son buldu.

SANKO tekstil işletmeleri sanayi ve ticaret a.ş. İSKO şubesinin bu yıl 9. sunu düzenledikleri ?İSKO BÖLÜMLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI? 18.03.2019 Pazartesi günü İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda Dokuma-3 ve Dokuma bakım bölümleri arasında oynanan ilk maçla start almıştı.

 

Yaklaşık 8 hafta süren turnuvanın final maçı ise 30.04.2019 Salı İnegölsor kapalı spor salonunda, Fabrika müdürü Eşref Tuncer, Ar-Ge merkezi müdürü Mahmut Özdemir, Dokuma Müdürü Yılmaz Güler, Tahakkuk Şefi Yalçın Türkel, Güvenlik Amiri Önder Yalçın, İnsan kaynakları şef yrd. Aslı Alaguş, İdare Amir Yrd. Yalçın Kaya ve mühendisler, çalışanlar ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

 Turnuva İSKO Güvenlik Takımı ve İSKO Mühendis Takımı arasında oynanan final maçı ile son buldu. Kıran kırana geçen karşılaşmanın galibi ise rakibi İSKO Mühendis Takımını yenerek final kupasını kaldıran İSKO Güvenlik Takımı oldu.

 

6 Gurup ve 24 Takımla başlayan turnuvanın Şampiyon takımı, ikincisi ve üçüncüsü kupalarını alırken bunların yanı sıra turnuvanın en değerli oyuncusu kupasını da, Boya Terbiye - A Takımı oyuncusu Muammer Yazıcı kaldırdı.

 

Şampiyon Takımı;İSKO Güvenlik Takımı

 

İkinci Takımı; İSKO Mühendis Takımı

 

Üçüncü Takımı; Boya Terbiye ? A Takımı

 

En Değerli Oyuncu; Muammer Yazıcı  (Boya Terbiye - A Takımı)

 

Turnuva finali kupa töreni sonrası açıklamalarda bulunan İSKO A.Ş. Personel Müdürü Sedat Binici yaptığı açıklamada;  18.03.2019 Pazartesi günü İnegöl Zeki Konukoğlu  Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda başlatmış olduğumuz ve yaklaşık 1,5 aydır devam eden İSKO Bölümler Arası 9. Geleneksel Voleybol Turnuvasını, bugün sizlerin katılımıyla coşkulu bir havada gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 6 grup ve 24 takımla başlayan turnuvamızda çalışanlarımızın arasında kurum kültürü oluşmasında ve İSKO Ailesinin daha da anlam ve önem kazanmasına, Takım Ruhu ve Motivasyonlarının artırılmasında önemli bir yer edinmiştir.

Mutluluğun çalışma performansı üzerinde etkili olduğunun bilincindeyiz.  Mutlu insanlar işyerinde verimlilikte diğerlerine göre daha yüksek oranlara sahip olduğu, insanların ruh halleri iyi olduğunda problemleri daha hızlı çözmeye, işbirliğine ve yaratıcılığa daha yatkın oldukları, çalışan bağlılığı, üretkenlik ve kalite oranlarının daha yüksek olduğu gözlemlenmiştir. Turnuva boyunca İSKO olarak çalışanlarımızın Takım olma, Sorumluluk alma, İyi İletişim, İyi konsantrasyon, Motivasyon ve Davranış kontrolü gibi kişisel gelişimleri olmuştur.? İfadelerini kullandı.

 

Binici son olarak; ?İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, Zeki Konukoğlu  Anadolu Lisesi okul müdürlüğüne desteklerinden dolayı, İşyerimizin Üst Yönetimi ve Genel Müdürümüze, Fabrika Müdürümüze, yaklaşık 1,5 aydır maçlarımızı yöneten İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin Bey´e masa hakemi olarak görev yapan Ozan Ataş Bey´e teşekkür ediyoruz.

İSKO Ailesi kavramını daha da benimsetmek için düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve takımlarımıza desteklerini esirgemeyen bölüm yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve ailelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ve İSKO 10. Voleybol turnuvasında görüşmek dileğiyle Hoşça Kalın? şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07