İSLAM´I ANADOLU´DAN KAZIYACAKLARDI

İSLAM´I ANADOLU´DAN KAZIYACAKLARDI

Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen ihanetin, sadece devleti ele geçirme projesi olmadığını, aynı zamanda İslam´ı ve bu ümmeti Anadolu topraklarından ebediyen kazıma projesi olduğunu söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Türk milletini sokaklara davet etmesi ile başlayan Demokrasi nöbetinin 15´inci gecesinde, Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, İnegöllü vatandaşlara seslendi.

 

İSLAMI ANADOLU´DAN KAZIMA PROJESİYDİ

15 Temmuz´da insanların sokağa çıkarak tarihin akışını değiştirdiğini belirten Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, ?Bu millet sokaklara dökülerek, Başkomutanın emrini dinleyerek, onun dediğini yerine getirerek, eşi ve çocukları ile ne olur acaba başıma bir şey gelir mi diye düşünmeden sokaklara çıkarak yüreğini, canını feda etmeye hazır olan bu millet o akşam nasıl bir iş başardığını inşallah önümüzdeki süreçte daha net olacak. Siz o akşam meydanlara inerek, siz hala meydanlarda nöbet tutarak, yüzyıllık bir tarihin akışını değiştiriyorsunuz. Bunu inşallah tarihte, süreçte hep beraber göreceğiz. 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen ihanet, sadece bir paralel yapının, hainlerin devleti ele geçirme projesi değildi. Bu kadar basit bir proje değildi. Bu proje İslam´ı, bu ümmeti Anadolu topraklarından ebediyen kazıma projesiydi. Onur duyduğumuz Abdulhamit Han Hazretlerine yapılanı bugün tekrar yapmak istediler. O gün cennet vatan büyük sultan, milletinin geleceğini düşünerek, onların başına bir şey gelmesin, bu hainler sadece benim tahtta durmamı istemiyorlar, ben tahttan inersem benim ülkeme, vatanıma, milletime bir şey yapılmaz diyerek, iyi niyetinden dolayı sadece milletini düşünerek tahttan indi. Komutanı diz çöktü, ?Sultanım ne olur emredin, iki saat içinde bu hainlerin kökünü kazıyalım´ dediğinde, şefkat sultan sadece kendilerinin tahttan indirilmek amacı taşındığı için buna razı olmadı ve tahttan indi. Bu, bu millete 100 yıla sebep oldu. Cennet vatan sultan, keşke inmeseydin tahttan. Cennet vatan sultan, keşke o gün diz çöküp saba yalvaran komutana hemen bu hainlerin kökünü kazı deseydin ve bu milletin tarihini farklı şekilde akmasını sağlasaydın.?

 

ENDÜLÜS´E YAPILANI YAPMAK İSTEDİLER

?15 Temmuz gecesi sadece devleti ele geçirmek, hükümeti düşürmek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı makamından etmek değildi. Komplo bu milleti bu topraklardan, İslam´ı ebediyen kazımaktı. Endülüs, İspanya´da tarihte görülmemiş bir medeniyet kuruyor. Ticaretiyle, kültürüyle, medeniyetiyle nam salan o devleti, hainler tarihten sildiler. Bugün hainler tarafından Endülüs´e ait hiç bir iz bırakılmadı. İşte 15 Temmuz gecesi aynısını bu ülkede yapmak istediler. Bu hainler bir daha geri dönmemek üzere, bizi Anadolu topraklarından uzaklaştırmak istediler. Rabbine dönen, alnı secdeye değen, gönlü güzel bu millet, maneviyat bahçelerine dadanan domuz sürülerini, ülkemizin zenginliklerini sömürmek isteyen asalaklara, hainlere, kurnazlara öyle bir tokat indirdiniz ki, inşallah bir daha kendilerine gelemeyecekler.?

 

BU MİLLETİ YENECEK BİR GÜÇ YOK

?Bugün elhamdülillah meydanlarda hep beraber Türk´üyle, Kürt´üyle, Laz´ıyla, Çerkez´iyle, Sünni´siyle, Alevi´siyle hep beraber kol kola, yürek yüreğe girdiğimiz müddetçe, Allah´ın izni ile bu milleti yok etme şansları yok. O gün 2. Abdülhamit Han Hazretleri tahttan inerken yanında hangi hainler varsa, bugün darbeyi yapmaya çalışanlarda aynı kişilerdir. Hiç bir farkı yok. Aynı oyunu 100 yıl sonra tekrar sahneye koymaya çalıştılar. Lütfen düşmanımızı iyi belleyelim. Lütfen hainleri iyi belleyelim. Bu hainler maalesef aramızda. Bu ajanlar, bu asalaklar aramızda. Okyanusu geçtik, en zor olanı başardık elhamdülillah. O gece millet el ele vererek tarihin akışını değiştirdi. Okyanusu geçtik ama bazen derede boğuluyoruz. Bu hainler bizim genlerimizi çok iyi biliyorlar. Bizi 2. darbede vurmak için planlarını, programlarını çoktan yapmış durumdalar. Amaç bu milleti birbirine düşürmektekiamaç, bu milletin arasında ikilik çıkarmaktır. Amaç meydanlardaki bu kalabalığı azaltmaktır. En zor olanı başaran bizler, bu tuzağa sakın düşmeyelim. O gece bütün millet, bütün unsurları ile sokaktaydı, bu zafer hep beraber kazanıldı. Bu birlikteliği sürdürdüğümüz müddetçe, Allah´ın izni ile bu milleti yenecek bir güç yok.?

 

TÜRKİYE ÜMMETİN DUASI

?Yıllardır yurt dışına gidiyorum. Dünyayı geziyorum. Dünyanın dört bir tarafında dua var. Vallahi Türkiye´de ettiğimiz duanın iki katı, Gazzeli Müslümanlar tarafından bu ülke için yapılıyor. Kosovalı kardeşlerimiz bize dua ediyor. Orta Asyalı kardeşlerimiz bize dua ediyor. Makedonya´daki kardeşlerimiz bize dua ediyor. Nijer´de, Somali´deki kardeşlerimiz bizden daha fazla dua ediyorlar. Çünkü biliyorlar ki bu ülke yıkılırsa, kendilerinin de ayakta kalma şansları yok. Niye biz ayakta kaldık? ?Az sadaka çok belayı def eder´ 3-5 yıldır bu millet yüzbinlerce, milyonlarca Suriyeli kardeşlerine kucak açtı. Bazı hainler çıktılar dediler ki bunların Türkiye´de ne işi var. Türkiye Balkanlardaki kardeşlerine el açtı. Orta Doğu´ya gittiğiniz zaman bütün Müslümanlar yüzünü bize çevirmiş durumdalar.?

 

AİLE HAYATIMIZI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ

?Bu milletin sarhoşu, berduşu bile birilerinin en iyisinden daha iyidir. Sen vatanıma göz dikersen, sen bayrağıma göz dikersen, sen özgürlüğüme göz dikersen bil ki beni en canevimden vurmuşsundur. Bunun karşılığını katbekat alacaksın. İnşallah almaya devam edeceksin. Çanakkale´de büyük zafer kazandık, sonrasında kaybettik. 1915´te büyük zafer kazanan bu millet, 1918´te İngilizler tarafından İstanbul işgal edildi. Çanakkale´yi geçirmeyen bu millet, başka sebeplerden dolayı maalesef daha ağır fatura ödedi. Bundan sonra aile hayatımızı tekrar gözden geçireceğiz. Son 10 yılda ekonomik olarak çok geliştik. Evlerimiz güzel, arabalarımızı park edecek yer yok. Son 15 yılda hepimiz dünyalık peşinde koştuk. Daha güzel ev, daha güzel tatil... Ama 15 Temmuz gösterdi ki içinde oturduğunuz villalar, sahip olduğunuz dükkânların hepsinin hiçbir anlamı kalmayacaktı. Bir anda sahip olduğunuz her şey yok olacaktı. O zaman gelin buradan ders çıkaralım. Bugünden itibaren tek derdimiz; evlatlarımızı vatan sevgisi ile İslam nuru ile yetiştirelim? dedi.

 

İSLAM´I KULLANIYORLAR

FETÖ´nün ardından insanların cemaat ve tarikatlara farklı gözle baktığını ama bu vatan için gerçek tarikat ve cemaatlerin öz be öz evlat olduğunu belirten Aslanhan, "Ortada hainlik yapan bir grup var. Ortada İslam´ı kullanan bir örgüt var. Ortada İslam´ı maskeleyip, ülkeye ihanet eden bir grup var. Ama bu grubun yanında dışarı ile bağlantısı olmayan, özbeöz bu milletin evladı olan cemaatler de var, evliyalar da var. Amaç zaten ılımlı İslam, Euro İslam adı altında, bu milletin Rabbine, Resulullah´aolan bağlılığını yok etmekti. Biz bugünden itibaren evlatlarımız ile beraber daha güzel hayat yaşayacağız. Daha güzel Müslüman olacağız. Buradan giderken ne olur 2 rekât şükür namazı kılmayı unutmayın. Ne olur her akşam bir sayfa da olsa Rabbinize şükür namına Kur´an okumaktan geri durmayın Ne olur bundan sonra her gün bir kaç dakika da olsa, yavrularınızla beraber ellerinizi açıp, dua etmekten geri durmayın. Çocuklarınıza daha fazla önem verin.?

 

PEYGAMBERSİZ BİR İSLAM İSTİYORLAR

?Türkiye´de son 10-15 yıldır yapılmak istenen bir şey var.Peygamber kavramının içini boşaltmak. Peygamberi İslam´dan uzaklaştırmak. Peygambersiz bir İslam´ı bize dikta etmeye çalışıyorlar. Bize Kur´an yeter diyenler var. Kur´an´dan başka bir şeye gerek yok diyenler var. Peygamberi haşa bir postacı konumuna getirmek isteyen insanlar var. Ne olur buna müsaade etmeyin. Resulullah´ı anlamaya çalışın. Resullullah´ın hayatını, hayatlarınıza uygulamaya çalışın. En azından her akşam bir kaç Hadis-i Şerif´i açıp okuyun.?

 

BİR MEDENİYET SAVAŞSIZ YOK OLACAK

?2004 yılında Hollanda´dan bir seminerden çıktım. Beni Hollanda´da bir Vekilin yanına götürdüler. Avrupa Birliği´nde parlamenter. Bir şeyler sordu. Ne soruyor dedim, senin yaşını soruyor dediler. Ne yapacak benim yaşımı, 27-28 dedim. Hocam dedi adam diyor ki ?Türkiye´den size seminer vermeye gelen bu mu?´. Yahu sizin eğitimcileriniz bu kadar genç mi diyor. Avrupa´nın genç nüfusu ile Türkiye´nin genç nüfusunu masaya koydum. O günden beri de geldim ülkemizde gençlerle ilgileniyorum. 2020 yılında yani 4 yıl sonra Avrupa´da sokakta dolaşan her 2 kişiden 1´i 60 yaşının üzerinde olacak. 2020´de Avrupa´da fabrika ve şirketlerin çalışması için 100 milyon insana ihtiyaçları var. Dünya tarihinde Allah´ın izni ile ilk defa bir medeniyet savaşsız yok olacak. Avrupa medeniyeti önümüzdeki 100 yıl içinde insansızlıktan, nüfussuzluktan yok olacak. Bu kulaklar duydu. Hollanda Başbakanı geçen sene açıkladı. Şuan Hollanda´da 220 bin şirket varissizlik yüzünden kapanmak üzere. 220 bin şirketin sahibinin çocuğu olmadığı için, şirketi de köpekler yönetemeyeceği için gelin bizi kurtarın diyorlar. Başkomutanımız 2 çocuk 3 çocuk diyordu, alay ediyorlardı ya bazı hainler... Amsterdam´da geziyoruz. Dedim ki burada yılda kaç çocuk doğuyor, bana dediler ki hocam yılda bir kaç tane bile yok. Devlet paket üstüne paket açıklıyor. Diyor ki sen çocuk yap, ben 18 yaşına kadarher ay senin hesabına bin Euro göndereyim. Bu da 18 yılda 200 bin Euro yani 700 bin TL yapar, alsın iş kursun ama olmaz. 2 Bin Euro o da olmaz. 3 Bin Euro kurtarmaz. Biz çocuk bakamayız diyorlar. Hepsi 3-5 köpek besliyor. Yahu bizim memlekette çocuk başı 50 Euro diyeceksin, yemin ederim patlama olur.?

 

YANLIŞ HESAP 15 TEMMUZ GECESİ BU MİLLETİN YÜREĞİNDEN DÖNDÜ

?Dananın kuyruğunun koptuğu nokta. Avrupa´da 2020 yılında her iki kişiden biri 60 yaşının üzerinde olacak. Avrupa´ya karşı bugün Türkiye´de 18 yaşının altında 27 milyon genç, nüfusunun yüzde 75´i 35 yaşının altında, 70 yaşındaki nüfusu sadece yüzde 3,2 ilan muhteşem bir milletin evlatları. Bunlar ne diyor; diyorlar ki bu Türkler gelecek. Bunlar gelince Viyana´dan da dönmezler, anamızı ağlatırlar. O nedenle bunların gençlerini kendi gençlerimiz gibi yapalım. 20 yıldır Türkiye´de yapılmak istenen, hedefsiz, karaktersiz, şahsiyetsiz, inançsız, geçmişini, tarihini, kültürünü bilmeyen, dedelerini tanımayan, yeri gelince dedelerine söven bir gençlik yetiştirmek istediler. Kısmen becerdiler, TV programları ile, yarışmalarla... Herkesin derdi ünlü olmak, herkesin derdi zengin olmak... Saatlerce gençleri internete bağlı tutarak zannettiler ki biz bu gençleri bitirdik. Bu gençleri kendimiz gibi yaptık dediler ama yanlış hesap Bağdat´tan dönmedi, yanlış hesap 15 Temmuz gecesi bu milletin yüreğinden döndü. Yahu sen dizilerle, programlarla, internetle bu milletin vatan sevgisini yok edeceğini mi zannediyorsun? Belki caminin önünde görsek yüzüne bakılmayacağı, belki sokakta görseniz bu serseri de nereden çıktı diyeceğiniz o yiğit delikanlılar, o akşam kendilerini tankların altına attılar. Bu millet için vatan söz konusu ise gerisi teferruattır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24