www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İSLÂM ÂLEMİ MHP'NİN BAŞARISINI BEKLİYOR”

 İSLÂM ÂLEMİ MHP

MHP Bursa Milletvekili aday adayı Hasan Toktaş, MHP'nin başarısı 300 milyonluk Türk dünyasını, 1,5 milyona varan İslâm âleminin bir beklentisidir. Türk milleti bugün Türkiye'de, Anadolu'da üstadın dediği gibi; ‘Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya

 

MHP Bursa il eski başkanı ve MHP Bursa Milletvekili aday adayı Hasan Toktaş, seçim çalışmaları kapsamında MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete partililerin ilgisi yoğun oldu.

 

ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN

Parti binasındaki ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde aday adayı olan, eski ilçe başkanımız, eski il başkanımız, aşağı yukarı 22 senedir birlikte siyaset yaptığım kardeşim Hasan Toktaş aramızda. Şahsım ve teşkilatım adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Birlikte olmaktan onur duyuyorum. Allah çıktığı yolda yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

PARTİMİN HAKKI VE HUKUKU İÇİN SONUNA KADAR DİRENİRİM

Besler'in ardından konuşan MHP Bursa Milletvekili aday adayı Hasan Toktaş ise, Yiğitlikte olup da, kahpelikte olmayan siz değerli ülküdaşlarımla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ben siyasete aktif olarak bu teşkilatta bir üye olarak başladım. Allah nasip etti bu teşkilatta ilçe yöneticisi ve 7 yıl kadar ilçe başkanlığı yaptım. Burada yöneticilik yaptım, partime hizmet etmeye gayret gösterdim. 2007 yılında ilçe başkanlığı görevimi bırakarak 23. dönemde Bursa Milletvekili adayı oldum. 4 yıl kadar Bursa'da il başkan yardımcılığı yaptım. 2011 yılındaki seçimlerde 24. dönemde 5. sıradan milletvekili adayı oldum. Bursa'da yapılan kongreyle büyük bir teveccühle MHP Bursa İl Başkanlığı görevine seçildim ve 10 Şubat 2015 tarihine kadar bu görevde bulundum. Bu süreçte yaklaşık 97'den 2015 yılına kadar aşağı yukarı tamamını yönetici olarak geçirdiğim bu süreç içerisinde arzu edipte yapamadığımız işler olabilir ama partililerimin ve partimin başını yere düşürecek hiçbir iş ve işlem içerisinde bulunmadım. Partimin hakkını ve hukukunu korumam gereken her yerde sonuna kadar direndim ve partimin hakkını ve hukukunu korudum” şeklinde konuştu.

 

BİZ BAL YAPACAĞIZ, AYI MI YER ADAM MI YER HESAP ETMEYECEĞİZ

YSK kararı gereğince 10 Şubat tarihinde 25. dönemde Bursa Milletvekili aday adayı olmak üzere MHP Bursa İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirten Toktaş, Neden milletvekili aday adayı oldum? Partime, sizlere hizmet etmek amacıyla, bugüne kadar edindiğim bütün tecrübelerimi TBMM çatısı altında yine sizlere hizmet etmek üzere bu yola çıktım ve bu işi de layığıyla yapacağıma inanıyorum. Millet ile vekili arasındaki bağ sağlam ve sağlıklı olmalıdır. Tabanımla aramdaki bağın sağlam ve sağlıklı olduğuna, bundan böyle de bu görev üzerimize tevdi edilirse bu bağın sağlam ve sağlıklı olacağına inanıyorum. Milletvekili tabanına yakın ve tabanının yakınında olmalıdır. Ben tabanıma yakın ve tabanımın yakınındayım. Her zaman yanınızda ve yakınınızda olacağım. Bu işe enerji katacağıma, bu hizmeti tabandan gelen bir kardeşiniz olarak bu konuda size yeterince hizmet edebileceğime inanıyorum. MHP'nin olgusuyla vatandaşımızın bizi algıladığı şekil arasında tam bir örtüşmemezlik var. Bu noktada partimizden milletvekili seçilenlere büyük görevler düşüyor. Bu nedir? Tam saha çalışmadır, tam saha prestir. Milletvekili olduğum takdirde görev yapacak olduğumuz 4 yıllık süreç içerisinde Bursa'nın 700 küsürü köy olmak üzere binin üzerindeki mahallesinden 1 tanesine gitmezsem bu görevi yapmadı sayarım ve kendi kendime helal etmem. Arı bal yapar. Canlılar âleminin en önemlilerindendir. Arı olmazsa bitkisel hayat olmaz, bitkisel hayat olmazsa insanlık âlemi olmaz. Arı, yarım kilo balı yapmak için 2 milyon çiçekten öz almak durumundadır. Arı bu balı yaparken; ayı mı yer adam mı yer diye düşünmez, işi bal yapmaktır. Biz, Türk milliyetçileri de bu memleketin arılarıyız. Biz bu memleket için hesapsızca, kitapsızca bal yapmaya devam ettik. Bütün milletvekili aday adaylarımız aynı kanaattedir. 7 Nisan'da listeler belli olacak. Bu listelerde 1. sırada da 11. sırada da olabilirim ya da hiç olmayabilirim. Her ne olursa olsun ben Hasan Toktaş olarak 7 Nisan'dan sonra sizler gibi bal yapmaya devam edeceğim, partim için çalışmaya devam edeceğim. Bunu yaparken balı ayı mı yer adam mı yer diye hesap etmeyeceğim. Ben ülkücü olurken hiç kimseye; ilçe başkanı olurum, il başkanı olurum, milletvekili olurum diye bir hesap yapmadım, hiç kimseye böyle bir sözüm yoktur. Benim amacım bu davaya, bu memlekete elimin erdiğince hizmet etme anlayışıdır. Bu bir nasip kısmet meselesidir. Allah isterse kişi mermere geçirir dişi, Allah istemezse kişi muhallebi yerken kırar dişi. Her zaman yakınınızda ve yanınızda olmuş bir kardeşiniz olarak bu yolda sizlerin de duasına ihtiyacım var” diye konuştu.

 

MHP'NİN BAŞARISI İSLÂM ÂLEMİNİN BEKLENTİSİDİR

7 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde MHP'yi muzaffer kılması için Allah'a dua eden Toktaş, MHP'nin başarısı 300 milyonluk Türk dünyasını, 1,5 milyona varan İslâm âleminin bir beklentisidir. Türk milleti bugün Türkiye'de, Anadolu'da üstadın dediği gibi; ‘Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya' konumuna düşürülmek istenmektedir. Türkiye'nin bir bölgesinde devletin ve milletin egemenlik hakları bu satılmışlar tarafından PKK'ya teslim edilmiş durumdadır. Türkiye'de buna ‘Dur' diyecek bir tane sağlam idare kalmıştır. Onun için diyoruz ki; bizimle yürü Türkiye, bizimle yürü Bursa, bizimle yürü İnegöl. Yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum”

 

ÖNEMLİ OLAN MHP'NİN BAŞARISIDIR

Fikret Fidan'ın aday adaylığının kendisinin listedeki yerini nasıl etkileyebileceğinin sorulması üzerine konuşan Toktaş, Olumlu ya da olumsuz etkiler diye bir yorum yapmayacağım. Fikret Bey ya da biz, bizim açımızdan hiç fark etmez. Fikret Bey bizim sevip saydığımız bir ağabeyimizdir. Burada önemli olan MHP'nin başarısıdır. Biz bunun için koşmaya devam edeceğiz, bal yapacağız” dedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25