İSLÂM BİRLİĞİNİ KURACAĞIZ

İSLÂM BİRLİĞİNİ KURACAĞIZ

Saadet Partisi Bursa Milletvekili aday adayı Gökhan Gerçek, faiz düzenine son vereceklerini ve İslâm birliğini kuracaklarını belirtti.

Saadet Partisi İnegöl Teşkilatı, Halkla Kucaklaşma Programı kapsamında Saadet Partisi Bursa Milletvekili aday adayı Gökhan Gerçek, İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Orhaniye Mahallesi esnafını ve kahvehaneleri ziyaret etti.

SIKINTILAR GİTTİKÇE BÜYÜYOR

Esnaf ziyaretlerinde konuşan Milletvekili aday adayı Gökhan Gerçek, “Saadet Partisi’nin 7 Haziran`da yapılacak seçimde muhakkak meclise girmesi ve mecliste milletin temsilcisi olması lazım. Milletin dertlerine çare bulan, dile getiren bir parti olarak orada bulunmamız lazım. Çünkü sıkıntılar gittikçe büyüyor. Bu sıkıntıları ne muhalefet ne de iktidar dile getirmiyor. İktidara geldiğimiz günün ertesi günü gidip ‘Bismillah’ diyeceğiz ve işe başlayacağız” dedi.

AB’YE SON VERİP İSLÂM BİRLİĞİNİ KURACAĞIZ

Merhum Erbakan dönemini hatırlatan Gerçek, “Saadet Partisi olarak, daha önce Refah Yol hükümetinde olduğu gibi, esnafımızın ve memurumuzun yüzünü güldürecek çalışmalar yapacağız. Faiz düzenine son verip yeniden havuz sistemini getireceğiz. AB’ye son verip İslam birliğini kuracağız” şeklinde konuştu.

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07