www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İSMET TAŞKIN GENÇLER´DE

İSMET TAŞKIN GENÇLER´DE

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Gençlergücü Spor Kulübü, Burgazspor´dan kanat oyuncusu İsmet Taşkın´ı renklerine bağladı.

 

Önceki gün kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde İsmet Taşkın, yönetim kurulu ile bir araya gelerek kendisini Mavi Siyahlı temsilcimize bağlayan imzayı attı.

RENK VE GÜÇ KATACAK

Transferin ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Transfer Komitesi üyesi N.Kamuran Balkan, ?2015-2016 futbol sezonunda mücadele edeceğimiz Süper Amatör Küme için hocamızın kadroda düşündüğü oyuncular ile görüşerek transferleri gerçekleştiriyoruz.Bu doğrultuda futbola Makospor Kulübü´nde başlayan ve 5 sezondur Burgazspor forması giyen kanat oyuncusu İsmet Taşkın ile görüşerek oyuncuyu kadromuza kattık.Öncelikle bu transferin camiamıza ve futbolcu kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum.Yeni sezonda kendisinden beklentilerimiz büyük.Bize güç katacağına inanıyoruz.İnşallah bu yıl Burgaz´da olduğu gibi kulübümüze de futbolu ile renk ve güç katacak bir oyuncu ile anlaştığımız için mutluyuz? dedi.

YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTEDİM

Yeni transfer İsmet Taşkın ise, ?Uzun zamandır Burgazspor kulübünde oynuyorum.Artık yeni bir sayfa açmak istedim ve Gençlergücü Spor Kulübü´nden gelen teklifi kabul ettim.Yeni kulübüme yeni sezonda faydalı olabilmek için çalışacağım.Bu transferin her iki tarafa hayırlı olmasını dilerim? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25