İSPAT ETSİN, İSTİFA EDERİM

İSPAT ETSİN, İSTİFA EDERİM

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe’nin kaçak yapılara ceza yazılmadığı, cezaların illegal yolla İnegölspor’a bağış olarak ödetildiği iddialarına tepki göstererek; “Kendisini bunu ispata davet ediyorum. Bir tan

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Turan Neşe, Huzur Mahallesi’ndeki kaçak yapılara kesilen cezaların İnegöl Belediyesi’ne değil, İnegölspor’a bağış olarak ödetildiğini iddia etmişti. Neşe, bu yolla İnegölspor’a gelir sağlandığını ileri sürerken, İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz’dan dün iddialara sert bir yanıt geldi. Başkan Korkmaz, iddiaların ispatlanmasını istedi.

 

İNEGÖLSPOR SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM

Dün kulüp tesislerinde As Başkan Kurtiş Güleç ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “3 yıldan beri İnegölspor’da başkanlık yapmaktayım. Bu süre zarfı içerisinde ben ve arkadaşlarım kesinlikle İnegölspor’u siyasi bir çekişmenin içerisine sokmadık. Hiçbir siyasi malzeme pozisyonuna düşürmedik. Ve bunu İnegöl’de herkes çok iyi bilir. Kesinlikle İnegölspor siyaset üstü bir kurumdur. İnegölspor bütün İnegöllülerin takımıdır” dedi.

 

İSPAT ETSİN İSTİFA EDERİM

CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe’nin iddiaları hakkında da konuşan Korkmaz, “Dün üzüntüyle okuduğum bir haber gördüm. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Turhan Neşe’nin İnegölspor’a ithamda bulunduğunu üzülerek okudum. Şunu söylemek istiyorum başkana; İnegölspor’a gönül verenler, destek verenler… Makbuzlarıyla her şey ortadadır. Ben 3 yıl içerisinde Sayın Başkanın söylediği gibi Huzur Mahallesi’nde kaçak yapılara izin almak için İnegölspor’a bağış yapıldığını hiç görmedim. Kendisini bunu ispata davet ediyorum. Bir tane örnek gösterirse, ben İnegölspor Başkanlığından yarın ayrılacağımı taahhüt ediyorum” diye konuştu.

 

İSPATA DAVET EDİYORUM

İnegölspor’un kesinlikle bu tür siyasi çekişmelerin içerisine sokulmaması gerektiğini de vurgulayan Korkmaz, “İnegölspor her partiye eşit mesafededir. Defalarca kendilerini tüm çalışmalarımıza davet ettik. Bunu sadece CHP değil MHP, Saadet Partisi, AK Parti ve diğer tüm partiler için de söyleyebilirim. Burada ben Başkanı söylediği iddiayı ispata davet ediyorum. Bir tane örneğini göstersin” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07