www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İsrail ve ABD Bayraklarını Yaktılar

İsrail ve ABD Bayraklarını Yaktılar

Ateş Karıncaları İnegöl Gençlik Hareketi, Kudüs´ün İsrail´in başkenti kabul edilmesi söylentilerine tepki göstererek İsrail ve ABD bayraklarını yaktılar.

Ateş Karıncaları İnegöl Gençlik Hareketi Derneği, geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 20.00´da Heykel meydanında toplanarak İsrail ve ABD aleyhine basın açıklaması gerçekleştirdi.

?İSRAİL BİR DEVLET DEĞİL Kİ BAŞKENTİ OLSUN?

Basın açıklamasını gerçekleştiren Dernek Başkanı Erman Bostancı, ?Şunu burada izah etmekte fayda var. Ne biz buraya gelmek isterdik nede böyle bir basın açıklaması yapılsın isterdik. Ama istemeyerek,üzülerek burada toplandık. Yeryüzünde yaşayan Müslümanlar olarak, üzerimize oynana oyunlar var. Elbet bu zulümler bir gün bitecek. Elbet bir gün barıştan,kardeşlikten bahsedeceğiz. Buraya toplanmamıza vesile olan zalim,barbar dünyanın idarecisi olan Donald Trump adındaki şahsiyetsiz şahsiyetin yapmış olduğu basın açıklaması oldu. Dedi ki; artık bundan sonra İsrail´in başkenti olarak Kudüs´ü tanıyacağız. Bununla alakalı bir konuşma yapacağız dediğinde İslam âlemi çalkalandı. Malumunuz, dün akşamüzeri bir basın açıklaması daha yaptı ve resmen dedi ki; biz İsrail´in başkenti olarak Kudüs´ü tanıyoruz. Barbar, zorba bir yapı ile o sözleri sarf etti. 1,5 milyarlık İslam âlemine meydan okudular. Biz kimiz peki?Tam 88 sene haçlı ittifakı esaretinde kalan Kudüs´ün yeniden fethini gerçekleştiren Selahaddin Eyyubi´nin torunlarıyız. Ey Trump!Bizi iyi dinle. Bu katliamlara sessiz kalarak, bir gün gelecek Selahaddin Eyyubi´nin torunları olarak size öyle bir tokat atacağız ki zulmettiğiniz insanlar gözünüzün önüne gelecek. Biz inanıyoruz ki Müslümanlar olarak bir araya geldiğimizde yer yüzünden yeniden adalet ve kardeşlik tesis olacaktır. Eğer çok İsrail´i seviyorsan kendi ülkeni kullanarak onlara bir yer verebilirsin. İsrail bir devlet değil ki başkenti olsun.  Dünya menfaat dünyası ise çıkarlar dünyasında dolaşıyorsa bunlar bugün bunu tercih etti? dedi.

TEK EKSİKLİK MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞEMEMESİ

?Bu adam kendini bir şey zannediyor? diyen Bostancı, ?Ama kendisi hiç bir şey. Ortada tek bir eksiklik var oda biz Müslümanların birleşememesi. Buradan Müslüman ülkelerin idarecilerine sesleniyorum, Arap dünyasında liderlik yapan Müslüman idarecilere sesleniyoruz, artık ne zaman birlikte hareket edeceksiniz? Dünya İslam Teşkilatı´na sesleniyoruz, sadece yaptığınız açıklamaların sonucunda bir basit kınama kelimesi ile mi geçiştireceksiniz? Aklınızı başınıza alın! Kudüs mahzun, insanlık bizi bekliyor. İnsanların ayağa kalkması için hareket edecek olan bizleriz? şeklinde konuştu.

Basın açıklaması bir şahsın İsrail ve ABD bayrağı yakması ile sona erdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29