İstaş Kentaş´tan Türkiye Derecesi

İstaş Kentaş´tan Türkiye Derecesi

İstaş Kentaş Ortaokulu öğrencilerinden Kübra Yazıcı, karate dalında Türkiye üçüncüsü oldu.

12 Nisan 2017 tarihinde Antalya´nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında büyük bir mücadele veren genç sporcu, rakiplerini geride bırakarak Türkiye üçüncüsü oldu.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRILDI

Daha önce katıldığı Bursa, Aksaray, Sakarya, Yalova şehirlerinde düzenlenen bölgesel turnuvalarda 7 şampiyonluk ve bir bronz madalya kazanan Kübra Yazıcı, bu başarılarını Türkiye turnuvasında kazandığı bronz madalya ile taçlandırdı. Kazandığı madalya ile Türk Milli takımına davet edilen sporcu, gelecek aylarda ülkemizi uluslararası müsabakalarda da temsil edecek.

BAŞARI TEMENNİSİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Orhan Erdoğan; ?İstaş Kentaş Ortaokulu olarak öğrencilerimizin akademik başarıları kadar hayatın her alanında ilgi ve istidatları doğrultusunda başarılı olmaları için imkânlar hazırlıyoruz. Kübra Yazıcı kızımız geçen yıl da Bursa şampiyonu olmuştu. Bu sene başarısını arttırarak Bursa birinciliğinden sonra Türkiye üçüncüsü olmuş, ailesini ve okulumuzu, bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik ederken bu başarıda emeği geçen başta hocalarına ve her türlü desteği sağlayan ailesine şahsım ve öğretmenlerimiz adına sonsuz teşekkür eder, kızımızın başarılarının devamını dilerim? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68