www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İSTAŞ´LI KÜÇÜKLER BURSA 3´ÜNCÜSÜ

İSTAŞ´LI KÜÇÜKLER BURSA 3´ÜNCÜSÜ

İstaşKentaş Ortaokulu küçük erkekler futbol takımı, ilçede gösterdikleri başarının ardından Bursa genelinde 3´üncülük elde ederek,Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

 

2015-2016 eğitim öğretim yılında önce ilçelerde elemelerine başlananOrtaokullar Arası Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında İstaşKentaş Ortaokulu İnegöl´deki müsabakaları başarıyla geçip Bursa´daki elemelere katılmaya hak kazanmıştı.Devamında ise Şubat ayında Bursa´da birbirinden güçlü takımlarla yaptığı 9 müsabakanın 7´sini kazanan genç futbolcular, Türkiye genelinde finallere kalarak Türkiye´nin ilk 32 okulu arasına girmeye hak kazandılar. Bursa´da yapılan dörtlü final müsabakalarından sonra Bursa RahmiyeMalcıoğluOrtaokulu ve Bursa Rahim Keskin Ortaokulu´nun ardından 3. sırayı alan İstaşKentaş Ortaokulu,ilçemizi ve Bursa´yı Türkiye şampiyonasında 2. turdan itibaren ilk 32 takım arasında temsil etme hakkı kazandı.

 

TARİHİMİZDEKİ EN ÜST SEVİYEDEYİZ

Müsabakalardan sonra yapılan ödül töreniyle 3´üncülük kupasını alan İstaşlı öğrenciler uzun süren bir şampiyonanın ardından derecelerini okul yöneticileri ve öğretmenlerinin katıldığı bir yemekle kutladılar. Yemekte bir konuşma yapan Okul Müdürü Orhan Erdoğan,?Öncelikle hepinizi tebrik ederim.bu başarıda emeği geçen önce siz öğrencilerime sonra sizlerle birlikte uzun süre çalışan fedakârlık yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Halil İbrahim Yavuzyiğit, İsmail Tetik, Abdülbaki Yılmaz´a teşekkür ederim. Ayrıca okulumuzun başarısı için sizlere destek olan velilerimize, formalarımızı yaptıran hayırseverimize ve öğrencilerimizin Bursa´daki maçlara ulaşımını sağlayan İnegöl Belediyesi çalışanlarına ve BaşkanımızSayın Alinur Aktaş´a teşekkür ederim. Bu başarı okulumuz için birkaç açıdan önemlidir.Öncelikle bu takım öz kaynaklarımızla yola çıkmış kulüp takımlarının altyapılarıyla mücadele ederek kazanmasını bilmiştir. Okul spor tarihimizin futbol dalında ulaştığı en üst seviye olmuştur.İstaşKentaş Ortaokulu olarak önce insan misyonuyla çıktığımız eğitim yolculuğunda akademik başarıları kovalarken sportif ve sosyal alandada öğrencilerimizi aktif tutmanın gayreti içindeyiz.Türkiye finallerindede ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden hiç şüphem yoktur.Sizlere başarılar dilerken hayırseverlerimizin de desteklerinin artarak devamını bekliyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01