İŞTE YENİ SEZONUN KADROSU

İŞTE YENİ SEZONUN KADROSU

İnegölspor'da yeni sezonun kadrosu şekillenmeye başladı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın oyuncu isimleriyle birlikte hazırladığı yeni sistemin yazılı olduğu tabloya, gazetemiz ulaştı. Kadroda sağ bek mevkiinde bir isim bulunmaması ise dikkat çekti.

İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın talepleri doğrultusunda iç ve dış transferler sürerken, kadro da büyük ölçüde şekillendi. Bordo Beyazlıların yeni sezon için oluşturmayı düşündüğü kadroya gazetemiz ulaştı.

4-2-3-1 SİSTEMİNİ ÇİZDİ

Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın yeni sezonda düşündüğü diziliş ve kadronun yer aldığı tabloda, iç transferde sözleşmesi uzatılan oyuncular ve yeni transferler de yer alıyor. Yıldırım’ın rakipleri dize getirmek için kullanacağı sistem ise 4-2-3-1 olacak.

KALE ALİ, TEVFİK VE YAVUZ’A EMANET

Şaban Yıldırım’ın hazırladığı tabloda, kalede Ali Türkan ve Tevik’in isimleri yer alıyor. Ayrıca kalede geçtiğimiz sezon alt yapıdan alınarak profesyonele yükseltilen Yavuz Kur’un ismi de var.

ÖMER FARUK’A ŞANS VERİLECEK

Stoperde; Bilal Özdemir, Mustafa Vargel ve Kemal Hastürk yer alırken, geçtiğimiz sezon İstanbulspor’a kiralanan ve burada 30 maçta forma giyerek başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ömer Faruk Çelimli’nin de ismi bulunuyor. Sol bekte ise tek oyuncu, Pazartesi günü sözleşmesini uzatan Alişan Ural olarak gözüküyor.

SAĞ BEK ARANIYOR

Savunma hattında sağ bekin boş kalması da dikkat çekti. Eray’ın takımdan gönderilmesi sonrası buraya en az iki takviye yapılması bekleniyor. Ancak önümüzdeki sezonun kadrosunun bulunduğu tabloda henüz bir isim yazmaması, Şaban Yıldırım’ın ve yönetimin sağ bek konusunda arayışta olduğunu gösteriyor.

ORTA 3’LÜ BELLİ

İnegölspor’un orta sahasında ise Samet Gül, Gökhan Arslan ve yeni transfer Yılmaz Özeren’e görev verilecek. Ancak Samet, kulüple henüz sözleşmesini yenilemedi. Ayrıca orta sahada Yılmaz Özeren’in yedeği olarak da bir önceki sezon A takıma yükseltilen İnegölspor’un genç yeteneği Okan’ın ismi yer alıyor.

RAİF SOL KANATTA

Şaban Yıldırım’ın dizilişine göre; Mehmet Menderes Önkuzu sağ açıkta görev alacak. İnegölspor’un bu sezon gol yükünü sırtlayan ve 18 gol atarak gol kralı olan Raif Demir ise sol açıkta oynayacak.

GOL SİLAHLARI MÜMİN VE CANER

Bordo Beyazlıların gol silahları ise Mümin Aysever ve Caner Karakuş olacak. Tek santrafor olarak Mümin sahaya sürülecek. Yedeği ise genç yıldız Caner Karakuş olacak.

TAKVİYE YAPILACAK

Bu kadroya tecrübeli birkaç oyuncu takviyesi daha yapılması planlanırken, öncelik ise sağ ve sol bek. Sol bekte Alişan’a alternatif bir oyuncu alınması bekleniyor. Ayrıca hücum hattında da takviye yapılması için girişimlerin sürdüğü öğrenildi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68