İSTENENİ SAHAYA YANSITAMADIK

İSTENENİ SAHAYA YANSITAMADIK

İnegölspor Yardımcı Antrenörü Eyüp Taş, takımın rakibi ileride karşılayamaması nedeniyle 3 puanı kaçırdıklarını ifade etti.

İnegölspor Yardımcı Antrenörü Eyüp Taş, 1-1 berabere kalınan Tokatspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Karşılaşmanın ardından konuşan Eyüp Taş, ?Maça her iki takım da çok iyi başladı. İlk devre hakikaten futbol olarak çok iyi oynandı. 4-5 tane yüzde yüz gol pozisyonlarımız vardı, maalesef bunun birisini değerlendirdik. Baya da iyi oynadık hatta golden sonra 5-6 tane yüzde yüz pozisyonumuz vardı. Fakat bir türlü olmadı. İkinci devre herhalde rakibe biraz güven geldi. Yine ikinci devre pozisyonlarımız var ama maalesef oyuncularımıza onu söylememize rağmen, hep ileri atılın ilerde karşılayın dememize rağmen biraz geri çekilmek gibi oldu. Maalesef bir gol yedik. Yapılacak bir şey yok.10 kişi kaldığımız bir maçtı? dedi.

TOKATSPOR´UN İŞİ ZOR

Eyüp Taş, ?Tokatspor takımını izledik, grubumuzda bir tane galibiyeti yok. Teraziye koyduğunuz zaman bizim takım Tokat´a göre değil, bizim ligimizde en üst seviyelerde top oynayan, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ama futbolda maalesef böyle şeyler oluyor. Böyle bir gol yersen berabere biter. Standart olarak baktığımızda bu oyun Tokatspor´u ligde tutabilir mi? Tokatspor´un işi zor. Hakikaten işleri zor, başarılar diliyorum, yapılacak bir şey yok? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00