www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?İstikrar Yakalamak İstiyoruz?

?İstikrar Yakalamak İstiyoruz?

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Manisaspor galibiyetinin ardından Ankara Demir karşısında mutlak galibiyeti hedeflediklerini ve istikrar yakalamayı arzuladıklarını belirtti.

2. Lig Kırmızı Grup´ta mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, haftasonu karşılaşacağı Ankara Demir maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Taşkın Güngör gözetiminde, Doğanspor tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

15 MAÇ 15 FİLAN

Tüm konsantrasyonlarını lige vereceklerini belirten Güngör, ?Kupada yoğun bir süreç geçirdik. Her şeye rağmen güzeldi. Aldığımız puan itibariyle keşke gruptan çıkmış olsaydık ama çocukların yaptığı mücadele götürdükleri nokta anlamında oldukça deneyim kazandığımız farklı bir kulvar oldu. O nedenle sporcularımıza teşekkür ediyorum. Ama şimdi artık İnegölspor´un hedefleri olan ve bugün bulunduğu yerden çıkmasını sağlayacak ana ligimiz olan normal ligimize dönüyoruz. O nedenle Manisa maçından sonra Ankara Demir maçı, mutlak surette kazanmamız gereken karşılaşma haline geldi. Zaten bundan sonra 15 karşılaşmanın hepsi final havasında geçecek. Yönümüzü belirleyecek maçlar oynayacağız. Aşağılarda da kalabilirsin hızlı bir şekilde yukarıya bir trend de yakalayabilirsin. Ama her puanın önemli olduğu ama mutlak suretle mağlup olmadan her hafta hanemize puan yazmamız gereken bir karşılaşma. Eğer bu puanları galibiyetle 3 puan haline getirirsek hedef farklılaşır. Bu ligde herkes görecek ki, tahmin edildiği gibi bir lig olamayacak. Yani belli takımların yukarı da belli takımların aşağıda kalacağı gibi gözüküyor belki ama ben öyle bir lig olmayacağını düşünmüyorum artık. Son hafta alınan sonuçlara baktığımızda içeri de dışarıda fark etmiyor. Herkes herkesi yenebileceği bir lig. O nedenle hiç tahmin edilmeyen sürpriz bir takımda zirvede olabilir. Hiç umulmayan bir takımda aşağıda olabilir. O nedenle biz istikrar yakalamak istiyoruz. Bir çizgi yakalamak istiyoruz. Bu anlamda önümüzdeki Ankara Demir maçı bunun ilk ayağıdır. Burayı iyi geçersek, arkasında Kocaeli Birlik maçı... Yeni transferlerimizle birlikte oyunun oturması anlamında bizim için önemli bir süreç. İnşallah bu süreci az hasarla hatta hasarsız atlatırız. Tabi sakat ve cezalı oyuncularımızın olması maalesef bizi biraz sekteye uğratıyor. Ama zannediyorum 1-2 hafta içerisinde bütün takım halinde lige ağırlığımızı koyacak hale geleceğiz?dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19