İşyerine silahlı baskın

İşyerine silahlı baskın

Mahmut Esat bey caddesinde silahla işyerini basan bir kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. Silahın ateş alması sonucu mahallede gergin dakikalar yaşandı.

Edinilen bilgilere göre olay Mahmut Esat Bey Caddesi´ndeki bir işyerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı İbrahim B. eline aldığı tüfek ile işyerine gelerek ateş açtı. İşyerinde bulunan Okan Ç. saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Olayı gerçekleştiren İbrahim B. çevredeki vatandaşlarca etkisiz hale getirildi. Çevredeki vatandaşlar İ.B.´ nin elinden silahını alırken, saldırganı darp etti. İbrahim B. aldığı darbelerin ardından olay yerinden kaçarken, durum Emniyet Ekipleri´ne bildirildi. Olay yerine gelen Emniyet Ekipleri, işyerinde incelemelerde bulundu.

Saldırgan İbrahim B. ise kısa süre sonra saldırı yaptığı işyerinin yakınlarında yakalandı. Yakalanan şahıs, hastanedeki tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Emniyete götürüldü. Olayı gören 4 şahısın ise ifadelerine başvurulurken, olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68