İtfaiye erleri kan bağışında bulundu

İtfaiye erleri kan bağışında bulundu

Yangın, kaza ve doğal afetlerde canlarını ortaya koyarak insanların yardımına koşan İnegöl Belediyesine bağlı itfaiye erleri, Kızılay’a 37 ünite kan bağışladı.

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan itfaiye erleri, dün düzenlenen kan bağış kampanyasında 37 ünite kan bağışladılar.

 

Kan bağış kampanyasına destek veren Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, açıklamasında Türk Kızılay’ının genel olarak tüm yurtta kan bağışı kampanyaları düzenlediğini söyledi. İnegöl Belediyesi olarak kendilerinin de hemen her sene Kızılay’ın bu kan bağışlarına katıldıklarını ve destek verdiklerini belirten Şen, “Bu sene Belediye Ek Hizmet Binamız ve Merkez İtfaiye Teşkilatı olarak 2 farklı noktada kan bağışı kampanyasına katıldık. Kan bağışı kampanyasına Pazartesi günü Belediye Ek Hizmet Binasında başladık. 3 gün süre ile Belediye personelimiz ve belediye dışından gelen bazı vatandaşlarımız toplam 37 ünite kan bağışında bulundular. Bu gün de kampanyamıza itfaiye teşkilatıyla devam ediyoruz. Kampanyamıza hem itfaiye personelimiz hem de vatandaşlarımızın katılımı söz konusudur. Konu ile alakalı halkımıza bilgilendirici mesaj ve duyurular yapılmıştır. Kampanyamız; bugün sabahtan akşama kadar sürecektir. Yangın, kaza, deprem, su baskını gibi afet olaylarında yüzlerce canı kurtaran itfaiye erlerimiz; şimdi de kanlarıyla nice canları kurtaracaklardır” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32