www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İtfaiyeciler Unutulmadı

İtfaiyeciler Unutulmadı

25 Eylül günü başlayıp 1 Ekim´de sona eren itfaiye haftası İnegöl´de de törenlerle kutlandı. Vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalışan itfaiye teşkilatı için kutlama tören düzenlendi.

İnegöl itfaiyesi binasında düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İnegöl İtfaiyesi Müdürü Adnan Aydın ile İtfaiyeciler ve Gazi İtfaiye eri Süleyman Kılıç katıldı.

Dualarla birlikte küçükbaş kurban kesiminin ardından 7 sene önceki yangında ağır yaralanarak sandalye de yaşamını sürdüren Süleyman Kılıç´a büyük emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Bugün İtfaiye Haftası vesilesiyle bir araya geldik. Bu güzel gününüzü kutluyorum. Hayırlara vesile olsun. Belediyecilikte zor görevler vardır, bunlardan bir tanesi de itfaiyeciliktir. Zabıtadaki arkadaşlarımıza da bunu söylüyorum. Kutlanan bu günler takvime işlenmiştir. Hatırlanmak güzel bir şey. Yılın 1 günü de olsa dile getirilmek güzel bir şey. Çok daha zor bir görevleri olduğunu yaşayanlar bilir. Uzaktan baktığınızda kırmızı araçları var, 110´u aradığınızda geliyorlar ama işin içine giren, en küçük bir yangına katılan insan oradaki heyecanı yerinde görebiliyor. Rabbim hiç yaşatmasın, şehrimizde, ülkemizde ve hiçbir coğrafyada yangın olmasın ama olduğunda da bu arkadaşlarımızı başımızdan eksik etmesin. İnsan bu tür vakalarda kendini çaresiz hissediyor. Konunun uzmanı gelene kadar onları sabırsızlıkla bekliyorlar. Rabbim size uzun ömürler versin. Bugüne kadar bu görevi yerine getiren herkese teşekkür ederim? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29