İTSO 600 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ

İTSO 600 ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRDİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından temin edilen kıyafet ve kırtasiye malzemesi, daha önceden belirlenmiş 600 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

 

Dün saat 10.30´da İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası binasında düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İTSO Başkanı Metin Anıl, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile okul müdürleri katılım gösterdiler.

 

İNEGÖL ÜNİVERSİTESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Programda konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, ?Bu yıl 11´incisini tertip ettiğimiz yardım programımızı yapıyoruz. Odamız sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan eğitime yardımını gerçekleştiriyor. 61 okuldaki 600 öğrenciye yardım ulaştıracağız. İnegöl hızla büyüyen hızla sanayileşen ve buna paralel olarak hızla nüfus yoğunluğu artan, her yıl eğitim öğretime yeni yatırımların yapılması gerekli bir yerleşim yeri. Bunun bilinciyle oda olarak öncelikle eğitime ve sağlığa yapmamız gerekli projeleri masaya yatırıyoruz. Uygulamaya sokmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda milli eğitime bir okul kazandırmıştık. İnegöl´ün sosyal yönde gelişmesi adına fakültenin kurulmasını destekledik. Yine İnegöl´e bir üniversitenin kurulması konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce eğitim önce sağlık sloganıyla hareket ediyoruz. 2015-2016 eğitim öğretim yılının ülkemize İnegöl´e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kazasız belasız iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmemizi temenni ediyorum? dedi.

 

EĞİTİMİMİZ KATKILARLA DAHA İYİ NOKTAYA GELİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, ?2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk haftalarında, bundan önceki uygulamalarda olduğu gibi 11´incisini düzenlediğimiz öğrencilerimize yardım organizasyonunu gerçekleştiriyoruz. İnegöl´ümüz birçok yönden olduğu gibi bu yönden de şanslı bir şehir. Eğitime yardım yapan işadamlarımız çok. 61 okulumuzda 600 öğrencilerimize çeşitli malzemeler verilecektir. Belki 58 bin öğrenci arasından bu 600 öğrenci, oran olarak küçük gözükebilir ama çok önemli bir oran. Küçük ilçelerin birçoğunda 600 öğrenci yoktur. Ticaret ve Sanayi Odası bu yardımı devamlı yapıyor. Peygamber Efendimiz Hadis-i Şerif´inde bu tür hayırlı işlerin az da olsa devamlı olanının daha makbul olduğunu ifade buyuruyor. Öğrencilerimizin yanında olduklarını gösteren davranışı sağlayan odamıza ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Eğitimimiz dinamik olarak hem hayırseverlerimizin hem de devletimizin katkıları ile daha da iyi noktalara gelmekte. Öğrencilerimize iyi imkânlar sunulmaktadır. Öğrencilerimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayır yapanların hayırlarını kabul etsin. Bu hayırların artarak devam etmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından öğrencilere verilmek üzere hazırlanan yardım paketleri okul müdürlerine teslim edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22