www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO Heyetinden Salman´a Ziyaret

İTSO Heyetinden Salman´a Ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) heyeti, bir süre önce AK Parti İl Başkanı olarak atanan Ayhan Salman´ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette iş dünyasının sorunları konuşuldu.

İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Şentürk´ten oluşan İTSO heyeti adına konuşan İTSO Yönetim kurulu Başkanı Metin Anıl, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi. Ayhan Salman´ın geçmişte İTSO´da Meclis Üyesi olarak görev yaptığını ve bu sırada birlikte çalışma fırsatı bulduklarını vurgulayan Anıl, ?İş dünyasının içinden gelen birinin iktidar partisinin il başkanı olmasını çok önemsiyoruz. Sayın Salman, iş dünyasının dertlerini çok iyi biliyor. Bu nedenle, yaşadığımız sorunlara çözüm bulma noktasında önemli bir rol üstleneceğine inanıyoruz? dedi.

 

GİRİŞİMCİLERE DESTEK VERMELİYİZ

 Bursa´nın ve İnegöl´ün önemli bir üretim merkezi olduğuna dikkat çeken Başkan Metin Anıl, ülkemizde yer altı zenginliklerinin kısıtlı olduğunu belirterek, Türkiye´nin en önemli zenginliğinin müteşebbisleri olduğunu söyledi. Müteşebbislere herkesin sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini belirten Başkan Metin Anıl şöyle konuştu:"Milletlerin gücü artık silahla, topla, tüfekle değil, girişimcilikle ölçülüyor. Girişimcilik hem zenginlik, hem de işsizliği önlemek için önemlidir. Çünkü işsiz olan kişi mutsuzdur. Ülkemizde her yıl 1 milyon kişiye iş bulmak zorundayız. Ülkemiz 35 yıl önce 3 milyar dolar ihracat yapıyordu. Bunun yüzde 90´ını tarım ürünleri oluşturuyordu. Bugün 160 milyar dolar ihracatımız var, yüzde 90´ını sanayi üretimleri oluşturuyor. Bugünlere girişimcilerimizle geldik. Bu nedenle girişimcilerimizin önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor. İş dünyası temsilcileri olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz. Siyasetçilerimizin de bize destek olmasını bekliyoruz.?

 

TOPLUM HER KESİMİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman´da sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Bursa´da çalışan, üreten, şehrine katkı koymak için çabalayan her kesimden insanın yanında olduklarını belirten Başkan Salman, bir dönem aktif görev yaptığı İTSO´nun çalışmalarını çok iyi bildiğini vurguladı. İnegöl´ün Bursa´nın önemli üretim merkezlerinden biri olduğuna işaret eden Başkan Salman, ?İnegöl´ü, Bursa´yı ve Türkiye´yi büyütmek için bana düşen her türlü desteği yapmaya ve her türlü işbirliğine hazırım? dedi.

 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19