www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO Üyelerine Türk Eximbank Anlatılacak

İTSO Üyelerine Türk Eximbank Anlatılacak

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerini Türk Eximbank Kredi, Sigorta ve Garanti Programları hakkında bilgilendirmek amacıyla, 22 Mart Perşembe günü saat 14.00-16.00 arasında seminer düzenleyecek.

Odanın konferans salonunda yapılacak seminerde, Türk Eximbank Kısa ve Uzun Vadeli Kredi Programları, Türk Eximbank Kısa Vadeli Alacak Sigortası Programı, Alıcı (Ülke) Kredileri hakkında İTSO üyeleri bilgilendirilecek.

İTSO Başkanı Metin Anıl, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ihracat yapan firmalara düşük maliyetli kredi ve sigorta gibi avantajlar sağlayan Türk Eximbank´ın, ülke ihracatının arttırılmasında itici güç olduğunu söyledi. Metin Anıl,  seminerde ihracatçı firmalara büyük avantaj sağlayan Türk Eximbank´ın ürünlerinden İTSO üyelerinin yararlanması için gerekli olan koşulların anlatılacağını söyledi. Seminer konuşmacısı olan Türk Eximbank Bursa Şube Müdürü Yasin Okur´un İnegöllü ihracatçı firmalarsa önemli bilgiler vereceğini de belirten Başkan Anıl, ?Odamızın Konferans Salonu´nda yapılacak seminerde İnegöl iş dünyasın sorularını cevaplandıracaklar. Seminer özellikle ihracat yapan veya ihracat planlaması içinde olan firmalarımız açısından büyük önem taşıyor. Tüm üyelerimizi bekliyoruz? dedi.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01