İTSO BORÇLARI DA TORBA YASAYA GİRİYOR

İTSO BORÇLARI DA TORBA YASAYA GİRİYOR

İTSO Mobilya meslek komitesi üyesi Hüseyin Özdemir, İTSO üyelerinin geçmiş dönem aidat borçlarının faizlerinin silinmesi için oda aidat borçlarının da torba yasaya dahil edildiğini açıkladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in Türkiye Büyük Millet Meclisine sunduğu torba yasanın kapsamı genişliyor. Ticaret ve Sanayi Odası aidat borçları da torbaya dahil ediliyor.

 

İTSO meclisi, oda üyelerinin geçmiş dönem aidat borçlarının faizlerinin silinmesi konusunda teklif vermişti. İTSO Mobilya Komitesinin geçtiğimiz günlerde yaptığı Ankara ziyareti sırasında tekrar gündeme gelen konu, TBMM tarafından kabul edildi ve aidat borçları torba yasaya dahil edildi.

 

Konuyla ilgili İTSO Mobilya Meslek Komitesi üyeleri bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan İTSO Mobilya meslek komitesi üyesi Hüseyin Özdemir, “İTSO Mobilya meslek komitelerimizin İTSO meclisimize geçmiş tarihte vermiş olduğu teklifte oda üyelerimizin geçmiş dönem aidat borçlarının faizlerinin silinerek odamızın tahsilat gücünün artırmayı ve üyelerimize kolaylık sağlamayı talep etmiştir. Bu doğrultudaki çalışmalarımız neticesinde İTSO Meslek Komitelerimiz Sektör Sorunlarıyla ilgili Ankara ziyaretinde esnafımızla odamız arasında büyük bir problem olan aidat hususlarının torba yasaya ilave edilmesi konusunda talebimiz olmuştur. Talebimiz TBMM tarafından kabul görmüştür ve torba yasaya ilave edilmiştir.  Katkılarından dolayı Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e teşekkür ederiz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07