İTSO Okulundan Teşekkür Plaketi

İTSO Okulundan Teşekkür Plaketi

Adını İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasından alan ve 17 yıldır İnegöl eğitimine önemli katkılarda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, okula destek verenlere yönelik bir kahvaltı düzenledi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür plaketini

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu yönetimi önceki gün okulda bir kahvaltı düzenleyerek, okulun eksiklerini gideren ve okula her türlü desteği veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

İlçe Kaymakamı Aziz İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile HEM Müdürü Burhanettin Özdemir’in de katıldığı sabah kahvaltısında okula desteklerini sürdüren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Metin Anıl`a Okul Müdürü Nazım Adal tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

 

SINIF KAPILARI DEPREM YÖNETMELİĞİNE GÖRE YAPILDI

Okulun 1995 yılından bu yana eğitim öğretim faaliyetine devam ettiğini bildiren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Nazım Adal, “Ticaret ve Sanayi Odamızın büyük desteklerini görmekteyiz.  Okulumuz, çevresinde akademik, sosyal, kültürel anlamda ispat etmiş kurumdur. Bu başarılarımız hep destek gördü. Ticaret ve Sanayi Odamızın destekleri sonucunda bu yıl okulumuzun dış cephe boyaması, ihata duvarlarının tel çekilmesi ve sınıf kapıları deprem yönetmeliğine göre yapıldı.” dedi.

 

HAYIRSEVERLER OKULA SAHİP ÇIKIYOR

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulunun İnegöl eğitimine büyük hizmetler verdiğini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise “Son yıllarda İnegöl`de tercih edilen akademik ve sportif yönünden başarılı bir okul durumuna gelmiştir. Hayırseverlerimiz okulu yaptıktan sonra, sadece okulu yapmakla bırakmayıp okula sahip çıkıyorlar. Her yıl okulumuzla ilgili tüm ihtiyaçları karşılıyorlar. Okulumuz, okul öncesi, ilköğretim bazında büyük bir ihtiyacı karşılamaktadır.” ifadelerini kullandı.  

 

İTSO İSMİ BU OKULDA YAŞAYACAK

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ise “1995 yılından bu güne her yıl bütçemiz doğrultusunda katkı koymaya devam ettik. Çünkü ilelebet İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası adı bu okulumuzda yaşacaktır. Bu okulu biz kendi okulumuz olarak addediyoruz. Her yıl ufak tefek talepler oluyor. Bu yılda okulumuzun bahçe duvarlarına tel örgünün, iç ve dış mekanın badana ve boyası, kapılarla alakalı hizmetleri biz üstlendik. Okulumuz pırıl pırıl bir eğitime başladı.” dedi.

 

İTSO’NUN YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Başkan Metin Anıl ayrıca önümüzdeki hafta yapılacak törenle İnegöl merkez ve köylerinde yardıma muhtaç 500 öğrenciye dağıtılmak üzere ayakkabı, okul çantası ve mont yardımı yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

İlçe Kaymakamı Aziz İnci ise “Okulumuz kısa zaman içerisinde kendini çevrede kabul ettirdi. Başarının elde edilmesinde idari kadro kadar velilerin, öğrencilerin birlikte çalışması, her şeyden önce Ticaret ve Sanayi Odamızın ilgisini ve desteğini devam ettirmesinin çok önemli bir rolü var. Bu destek ve ilgi devam ettiği sürece İnegöl`ün gerek Bursa gerekse Türkiye sathındaki başarısı yükselerek devam edecektir.” diye konuştu.  



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00