www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO´DAN ALMANYA´YA GEZİSİ

İTSO´DAN ALMANYA´YA GEZİSİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren üyelerini, Almanya´nın Münih kendinde düzenlenecek olan ?BUAMA Münih 2016? 31. Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik

 

Üyelerinin yeni teknoloji ve ürünlerin vitrine çıktığı sektörel fuarlara katılması için çaba harcayan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Almanya´nın Münih kentine düzenlenecek olan ?BAUMA Münih 2016? 31. Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri Fuarı´na götürecek. KOSGEB destekli fuar programında, inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren Alman firmalar ile ikili iş görüşmeleri de yapılacağı belirtildi.

 

YÜZDE 50 KOSGEB DESTEKLİ

İTSO´dan yapılan açıklamada, 13-16 Nisan 2016 tarihlerini kapsayan iş gezisi için katılım bedelinin 999 Euro olduğu belirtildi. Belirlenen fiyata konaklama, kahvaltı, THY ile İstanbul-Münih gidiş dönüş uçak bileti, havaalanı-otel-fuar alanı transferleri, İnegöl-İstanbul Atatürk havaalanı transferleri, 3 girişli fuar bileti, rehberlik hizmeti, havaalanı vergisi ve yurtdışı çıkış harcının da dâhil olduğu vurgulandı. İş gezisi masraflarının yüzde 50´sinin KOSGEB tarafından firmalara iade edileceği de kaydedildi.

 

FUARLAR UFUK AÇIYOR

İTSO Başkanı Metin Anıl, inşaat ve makine sektöründe faaliyet gösteren İTSO üyesi firma yetkililerinin sektörlerindeki yenilikleri yakından tanımaları, kendilerini geliştirerek rekabet güçlerini artırmaları ve yeni ticari bağlantılar kurmalarını amaçladıklarını söyledi. Fuarların sektörlerin geldiği noktayı yansıtması açısından vitrin özelliği taşıdığına dikkat çeken Metin Anıl, ?Fuarları iyi gözlemleyerek, küresel ekonomide, dünya pazarında nerede olduğumuzu daha iyi görebiliriz? dedi. İTSO üyelerinin yeni açılımlar sağlayabilmelerine katkıda bulunmak için ücretsiz veya KOSGEB destekli yurtiçi ve yurtdışı fuar turları düzenlemeye devam ettiklerini vurgulayan Metin Anıl, ?Üyelerimize odamızın sunduğu bu imkânları iyi değerlendirmelerini öneriyoruz. Küresel rekabette öne geçebilmek için fuarları yakından takip etmenin büyük yararı var? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00