www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO´DAN DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

İTSO´DAN DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, tarafından ?Dış Ticaret Günleri´ başlığıyla düzenlenen üç günlük eğitim programı dış ticaret ve uluslararası pazarlama konusunda faaliyet gösteren firmaların ihracat departmanlarında çalışan personeli için büyük bir fırsat

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, oda olarak üyeleri günümüz ticaret koşularına en iyi şekilde hazırlamak ve bilgi ve deneyim kazandırarak onlara destek olmak istediklerini söyledi. İTSO´nun üyelerine yönelik çeşitli faaliyetleri bulunduğunu, eğitim programlarının bunlardan sadece bir tanesi olduğunu belirten Anıl, ?Ticari ilişkilerde eğitimli ve deneyimli personel çok önemli. Firmaların küresel ekonomide, pazarlardaki pozisyonlarınının belirlenmesinde barındırdıkları kalifiye elemanların rolü büyük. Bu nedenle, firmalara personel eğitimleri konusunda verdiğimiz eğitim desteğinin onlar için iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum? dedi.

3 GÜN SÜRECEK

7-9 Eylül tarihleri geçekleştirilecek eğitim programı, üyelerin dış ticaret ve ihracat bölümlerinde çalışan personeline yönelik düzenlendi. Eğitim programı, dış ticaret ve uluslararası pazarlama konusunda kendisini geliştirerek uygulama becerileri kazanmak ve uzmanlaşmak isteyen firma çalışanları ile dış ticaret prosedürlerini öğrenmek isteyen personel için önemli bir fırsat özelliği taşıyor. Öte yandan, eğitim programında kontenjan sınırlaması nedeniyle katılımcılara kayıt yaptırma zorunluğu bulunduğu ve katılımcıların 3 Eylül perşembe günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırması gerektiği bildirildi.

SERTİFİKA VERİLECEK

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Barbaros Kemer´in eğitmenlik yapacağı toplam 6 kurluk eğitim programı sonunda katılımcılara her kur için ayrı sertifika verilecek. Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´ndaki ücretsiz eğitim programının ilk gününde, İhracat ve İthalat Uygulamaları Prosedürleri ile Dış Ticarette Kullanılan Teslim Şekilleri konusunda eğitim verilecek. 8 Eylül´de Dış Ticarette Ödeme ve Tahsilat Yöntemleri ile Dış Ticarette Kullanılan Belgeler konuları işlenecek. Programın 9 Eylül´deki son gününde ise Gümrük Mevzuatı ve Uygulamaları ile İhracatta Devlet Destekleri konuları anlatılacak.

 

 

               

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01