www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO´DAN ISITAN YARDIM

İTSO´DAN ISITAN YARDIM

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl´ün çeşitli okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye dağıtılmak üzere, içerisinde kışlık mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemesinden oluşan yardım kolilerini okul müdürlerine teslim etti.

Dün saat 11.30´da İTSO binasında düzenlenen törene; İTSO Başkanı Metin Anıl ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaarslan ve okul müdürleri katıldı.

EĞİTİMİN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ

65 okulda bulunan 600 öğrenciye yardım ulaştıracaklarını ifade ederek konuşmasına başlayan İTSO Başkanı Metin Anıl, ?2016-2017 eğitim öğretim yılı ülkemize ve İnegöl´e hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bir eğitim ve öğretim yılını Allah´tan niyaz ediyoruz. İTSO olarak hem kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz hemde sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda 12´ncisini organize ettiğimiz ticaret ve sanayi odası eğitim işbirliği sosyal sorumluluğunda 600 öğrencimize giysi, ayakkabı, çanta yardımlarını ulaştıracağız. Biz bir ülkede eğitimin, sağlığın ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisine olan bir sivil toplum örgütüyüz. Eğitim alan minik öğrencilerimize gerekli çalışmalarımızı yaptık. Paketlerimizi oluşturduk. Bugünde okul müdürlerimize teslim edeceğiz. Dağıttığımız eşyalar yerlerine layıkıyla ulaşacaktır? dedi.

İTSO´DAN İNEGÖL´E BİR OKUL DAHA

İnegöl´e okul müjdesi veren Anıl, ?Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıllarda odamız adına bir ilkokuluMilli Eğitimimize hediye etmiştik. Geçtiğimiz günlerde yönetimimizle yaptığımız toplantıda önümüzdeki yıllarda da milli eğitime nasıl katkı koyar, ikinci okulumuzu İnegöl´e nasıl kazandırırızın görüşmelerini yapmaya başladık. İnşallah önümüzdeki yıllarda İnegöl eğitimine bir yeni okul daha kazandırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, ?Bu eğitim yardımları bir gelenek haline gelerek, okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı olması adına yapılan bir çalışma haline geldi. Bütün işadamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim. Veren el alan elden üstündür. İyi niyetle Allah rızası için verilen her hayır inşallah yerini bulacaktır. Milli eğitimimize ne kadar yardım yapılırsa yapılsın yerini layıkıyla bulmaktadır. Çünkü milli eğitim hepimizin. Eğitimden geçmeyen Allah´ın bir ferdi yok. Eğitime ne kadar önem verirsek gelecek neslimiz o kadar kaliteli yetişir. Hem okul hemde donanım olarak iyi imkânlara sahip olmalıyız ki; öğrencilerimiz daha iyi yetişerek dünya ile daha iyi rekabet ederiz.  Okul konusunu gündeme aldıkları için işadamlarımıza teşekkür ederim. Malumunuz İnegöl her yıl göç alan yer. Bu kapsamda öğrenci artışımız da oluyor. Temennimiz kısa sürede işadamlarımızın bir eğitim yuvası kazandırmasını isteriz. Katkısı olan bütün işadamlarımıza teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İTSO tarafından hazırlanan koliler, 600 öğrenciye ulaştırılmak üzere 65 okulun idarecilerine teslim edildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19