www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO´dan Üyelerine Özel Protokol

İTSO´dan Üyelerine Özel Protokol

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin iş yerlerinde bulunan Basınçlı Kap ve Kaldırma Makinalarının periyodik kontrolleri için TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, 25 Nisan 2013 tarih ve 28628 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren ?İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği? gereğince, İTSO sınırları içerisinde bulunan firmalarda bulunan cihazların (Basınçlı kap ve tesisatlar,  Kaldırma ve iletme ekipmanları v.b.), tanımlanan periyodik denetlemelerinin TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilmesi, muayene sonuçlarının raporlanması ve raporun işletme yetkililerine sunulması amacıyla TMMOB Makine Mühendisleri Bursa Şubesi ile görevlendirme protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında İTSO üyeleri, gerçekleştirilecek kontrol ve muayenelerden %30 oranda indirimle faydalanacaklar.
 
Düzenlenen protokol törenine İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Sekreteri Feridun Tetik, Makina Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Koyuncu ve Yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.
 


  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00