www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO´dan WIN EURASIA Fuarına Gezi

İTSO´dan WIN EURASIA Fuarına Gezi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi´nde düzenlenecek olan WIN EURASIA Fuarına ücretsiz iş gezisi düzenliyor.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), sektöre yön veren ve tüm güncellikleri bünyesinde barındıran WIN EURASIA Fuarına yönelik ücretsiz iş gezisi düzenliyor. 16 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan iş gezisi ücretsiz olurken katılmak isteyen Oda üyelerinin8 Mart Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Katılım Ücretsiz

Program ile ilgili bilgiler veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Üyelerimizin gelişimi ve sektörel yeniliklere ayak uydurmaları açısından düzenlediğimiz fuar gezilerimizi sürdürüyoruz. İlçemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışan sanayicilerimizin daha donanımlı bir yapıya bürünerek üretimlerinde rekabetçi bir görüntü çizebilmeleri için bu yenilikleri bünyelerine entegre edebilmelerini önemsiyoruz. Bu kapsamda üyelerimize yönelik olarak 14-17 Mart 2019 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi´nde düzenlenecek olan WIN EURASIA Fuarı gezisi düzenliyoruz. 2018 yılında WIN EURASIA çatısı altında birleşen WIN Metalworking ve WIN EURASIA Automation fuarları, sektöründe öncü firmaları bünyesinde barındırarak sektöre yön veren bir fuar olma niteliği taşıyor. 6 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA kapsamında, katılımcılar ve ziyaretçiler 360 derece imalat sanayini teşhir ve tecrübe etmek için benzersiz bir fırsata sahip olacaklar. Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya getiren WIN EURASIA Fuarı gezisinden yüksek seviyede fayda sağlanabileceği kanaatindeyiz. 16 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz gezimiz ücretsiz olup katılmak isteyen üyelerimizin 8 Mart Cuma günü mesai saati bitimine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Fuarın tüm üyelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29