www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İTSO’DAN İNEGÖLSPOR’A ZİYARET

İTSO’DAN İNEGÖLSPOR’A ZİYARET

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ile yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerimizde ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, şunları söyledi: “Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak, İnegölspor yönetim kurulunu ziyaret etmek istedik. Alınan şansız sonuçlardan sonra hem yönetim kurulumuzun hem de teknik heyet ve futbolcularımızın morale ihtiyacı var. Bu moral ve desteği her zaman vermeye hazırız. İnşallah yarın oynayacağımız Çorum maçında alacağımız güzel bir galibiyet ile bu şansızlığımızı kırar yolumuza edin adımlarla devam ederiz. Ben Çorum maçında ekibimize başarılar diliyorum.”

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Öncelikle ziyaretleri için değerli başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. Kötü bir süreçten geçiyoruz ama en kısa zamanda toparlanıp gerçek İnegölspor’u izleteceğimize inanıyoruz.  Destekleri için başkanımıza ve yönetim kuruluna tekrar çok teşekkür ederiz.”dedi.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25