www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İyi bir takım olacağız

İyi bir takım olacağız

Karacabey Belediyespor´u 3-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, ?İyi bir takım olmaya çalışıyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz? dedi.

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, ?Şuanda lige hazırız demek yanlış olur. Hazırlık maçları bizim için test oluyor. Ne oynayacağız, hangi düzende oynayacağız, kimleri oynatacağızın uğraşı içerisindeyiz. Bununla ilgili olarak oyuncularımız ellerinden gelen tüm gayretle sahada mücadele ediyorlar. Biz de doğru seçimi yapmak için gerekli çabayısarf ediyoruz. İyi bir test maçı oldu. Sonuçtan ziyade neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz. Sonuç da alınca güzel oluyor. Bundan sonra da lige kadar hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.?

EKSİKLERİMİZ VAR

?Baktığımızda takım yapısında genel bir eksikliğimiz var. Geride 3. bir stopere ihtiyacımız var. Bir de forvet bölgesinde eksiğimiz var. Bu eksikleri gidermeye çalışacağız.?

DOĞRU OYUNCULARI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ

?Futbolda her istediğinizi alma ihtimaliniz yok. Bu sene bizim gruptaki takımlar Süper Lig takımı gibi transfer yapmaya başladılar. Böyle olunca da problemler çıktı. İstediğimiz takımı kurmak için doğru oyuncuları almaya çalışıyoruz.?

İYİ BİR TAKIM OLACAĞIZ

?Şuan itibariyle kamuoyunda iddialı bir konumda görünmüyoruz. Bu bizim için bir avantaj... Baktığınızda bütçe olarak bizden çok daha önde olan 7-8 tane daha takım var. İyi ve pahalı oyuncuları almış olabilirsin ama takım değilsen bu hiçbir şey ifade etmez. Biz bunu kırmaya çalışıyoruz, iyi bir takım olmaya çalışıyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz? ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00