İYİ OLAN HER ŞEYİN YANINDAYIZ

İYİ OLAN HER ŞEYİN YANINDAYIZ

İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen ziyaret programında konuşan MHP İnegöl Başkanı Hayati Bedir, ziyaretlerinden ötürü İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, MHP teşkilatlarının halka iç içe bir siyaset anlayışı çizdiğini belirtti. Bedir konuşmasında, "MHP İlçe Teşkilatı olarak gördüğümüz sorunları dile getiriyoruz, vatandaşlarımızı dinliyoruz ve sorunları çözmek için uğraşıyoruz. İnegöl hepimizin" dedi.

İYİ OLAN HER ŞEYİN YANINDAYIZ

İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaya, ise, ?Bizler İnegöl´de yaşayan Bayburtlular olarak elbette iyi olan her şeyin yanındayız. Yıllardır İnegöl´de ticaret yapıyor ve yaşıyoruz. Bu memleket hepimizin memleketi? Bayburtlulardan bu ülkede hiç hain çıkmamıştır, bizlerde bu çizgide devam ediyoruz ve her zaman devletimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22