İyi Oyun Galibiyet Getirdi

İyi Oyun Galibiyet Getirdi

Doğugücüspor Teknik Direktörü Sait Taşkesen, Orhangazi Yeniköyspor karşısında etkili bir oyunla galibiyete ulaştıklarını ifade etti.

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Doğugücüspor, Cumartesi günü deplasmanda Orhangazi Göl Sahası´nda karşılaştığı liginiddialı ekiplerinden Orhangazi Yeniköyspor maçındanİranlı Samad´ın attığı 3 golle galip gelerek 3 puanı alan taraf oldu.

İLK YARI GOLLÜ BAŞLADI

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Doğugücüspor Teknik Direktörü Sait Taşkesen, ?Orhangazi Yeniköyspor ilk maçını kaybetmiş olmasından dolayı ciddi riskler alacağını biliyorduk ve oyun planımızı buna göre kurduk.Maçın ilçe stadında ve çimde olması ne kadar güzel olsada sporcular için ekstra bir yorgunluk demekti. Maça iyi başlamamıza rağmen savunmadaki bir anlık dalgınlıktan dolayı rakip kalemize ilk geldiği pozisyonu gol yaptı.Bu şoku çabuk atlatıp oyun planına bağlı kalmamızdan dolayı iki organize gol atıp öne geçtik. Devrenin sonlarına doğru oyundan düşsek de skoru korumasını bildik.?

OYUNCULARIMI GALİBİYETTEN DOLAYI KUTLUYORUM

?İkinci yarı saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Yeniköy kullandığı korner atışından yanlış adam paylaşımı ve kalecimizin hatasından bulduğu golle eşitliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda iki tarafta galibiyeti isteyince oyun sprint oyuncular üzerine döndü ve orta sahamız oyundan düştü. Yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle tekrar oyuna tutunduk. Maçın sonlarında kontra atak sonucunda bulduğumuz harika gol neticesinde 3-2 öne geçtik ve kalan dakikalarda skoru koruyarak ilk deplasman galibiyetini almasını bildik.Sporcularımı gösterdikleri mücadeleden ve takım ruhuna olan bağlılıklarından dolayı ekstradan tebrik ederim. Bu arada Yeniköy Spor kesinlikle yabana atılacak bir takım değil.Çalışarak devam ederlerse çok takımı zorlarlar düşüncesindeyim.Ayrıca ilgi alakalarından ve centilmenliklerinden dolayı genç başkanları nezdinde tüm ekiplerini tebrik ederim.Her şartta takımlarının yanında olup destekledikleri için seyircilerimize teşekkür ederim.Bu seneki parolalarının ?küfürsüz tribün´iddiasını yerine getireceklerine olan inancımda tamdır? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68