www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İYİ Parti´de Baykan Sürprizi

İYİ Parti´de Baykan Sürprizi

İşadamı Fahrettin Baykan, İYİ Parti´den belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

İnegölün tanınan isimlerinden işadamı Fahrettin Baykan ile belediye meclis üyesi Rüveyde Buran 31 Mart seçimlerin için adaylık başvurusunda bulunan isimler oldu.

Parti binasında gerçekleşen başvuru sonrası açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral,´´İyiliğe inanmış değerli İnegöllüler, milletimize hizmet uğruna bizimle yürüyen kıymetli yol arkadaşlarım,  Türkiye´ye örnek olan, Bursa´nın en güzel ilçelerinden İnegöl´ümüze rahat bir nefes aldıracak, her bir insanımıza umut veren, mevcut, boğucu, bunaltıcı iklimi değiştirip, her birimize ?iyi ki bu kent bizim? dedirtecek bakış açısını, anlayışı gerçekleştirmek ve birlikte aldığımız kararları uygulamak için bir yola çıktık. Bizler bu yola çıkarken belediyeyle vatandaş arasındaki uçurumu kapatacak, bir yönetim ortaya koymakta kararlıydık. Toplumda birlik, ekonomide güven, yönetimde liyakat olmazsa olmazımız dedik. İnsanımıza ve sahip olduğu değerlere güvendik. Kadınlarımıza güvendik. Tıpkı yola çıktığımız ilk günkü gibi, kadınlarımızın yaşadıklarına, düşündüklerine önem verdik. Gençlerimizin taleplerine, ihtiyaçlarına kulak verdik. Erkeklerimizin sıkıntılarını, meselelerini dikkate aldık. Büyüklerimizin, emeklilerimizin, hemşeri derneklerinin ve çiftçimizin dertlerine öncelik verdik. Çalışanlarımızın sorunlarına, işsizlerimizin duygularına cevap verelim istedik. Şartlar ağır, insanlarımız umutsuzdu. Dağların demirini eriterek yol bulan, demirci gibi olmamız lazımdı. Başardık...
Bu bağlamda yaklaşan yerel seçimin, halkımız için ne kadar önem taşıdığının farkındayız.
Milletimizin refahı ve huzuru ve iyi bir İnegöl için mevcut meclis üyesi adaylarımıza ve partimize başvuru yapmış, yapacak olan meclis üyesi aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Biz İYİ Parti teşkilatı olarak tertemiz bir sayfa açıp, eski İnegöl´e özlem duyan, değer yargıları olan, salt koltuk kaygısı taşımayan, siyasetten zenginleşmeyen, liyakat sahibi, gerçekten iyi kalpli insanları çok yakında huzurunuza çıkartacağız.Biz İnegöl´e, adalete, iyiliğe, doğruluğa, gönül verdik. Şahsım ve partim adına hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum.´´ Dedi.

Rüveyda Buran kimdir.

İYİ partiden meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunan Buran, Aynı zamanda İYİ Parti İnegöl belediye meclis üyesidir. 1979 İstanbul doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İnegöl´de tamamlayan Buran, 1995 yılında Dumlupınar Üniversitesi Dış Ticaret ön lisans bölümüne başlamıştır. Sonrasında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Okan Üniversitesi İşletme yüksek lisans programlarını tamamlamış. 2006/2007 yılları arasında dil eğitimini geliştirmek amacıyla İngiltere´de eğitim görmüştür. Bursa SMMM mali müşaviri olarak çalışan Buran, evli ve iki çocuk annesidir.

Fahrettin Baykan Kimdir

İnegöl´de İYİ Partiden Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulunan bir diğer isim ise İnegöl´ün tanınan isimlerinden olan Fahrettin Baykan oldu. Fahrettin Baykan;1960 İnegöl doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini Sulhiye mahallesinde tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Askerliğini tamamladıktan sonra; İnegöl´de Baykan Nakliyat, Baykan Orman ürünlerini kurarak yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Yaklaşık 7 sene Keresteciler Odası Başkanlığı, yanı sıra Müteahhitlik Derneği kurucu Başkanlığı ve  Ankara Tüm Müteahhitlik Federasyonu yönetim kurulu üyeliği yapan Baykan, Son olarak da İnegöl´de faaliyet gösteren ve İnegöl´ün eğitimine büyük katkısı olan Okyanus Koleji yönetim kurulu başkanı olarak 3 yıldır görev yapmaktadır.

?iyi ki bu kent bizim?

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29