www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İYİ Parti´den Aday Tanıtımı

İYİ Parti´den Aday Tanıtımı

İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilat´ ı geçtiğimiz akşam parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla altı belediye meclis üyesi aday adayını kamuoyuna tanıttı.

İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilat´ ı geçtiğimiz akşam parti binasında yaptığı basın açıklamasıyla altı belediye meclis üyesi aday adayını kamuoyuna tanıttı. Yapılan toplantıda, Cihat Şengül, Regaip Korkmaz, Cemalettin Tiren, Veli Fidanverdi, Dursun Öztürkoğlu, Nedim Kerem Türkel belediye meclisi üyesi aday adayı olarak açıklandı.

İyi Parti İlçe Başkanı Eray Soral yaptığı açıklamada; ?Belediye meclis üyeliği aday adaylığı dosyalarını vermek üzere buradalar. Kendilerine göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ediyorum. Daha önce başvuru yapan diğer arkadaşlarımızın hepsi çok değerli ve İnegöl´e hizmet etmek isteyen değerli adaylarımız. Allah´ın izniyle bizlerde İnegöl´e en iyi hizmet etmek isteyen liyakatli, işinin ehli inanlarla yola çıkacağız. Halkımızın göstereceği teveccüh ile de bu seçimden çıkacağız? dedi.

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise yaptığı açıklamada; ?Bu mutlu anları yaşadığım için onurlu ve gururluyum. Az önce dosyalarını takdim ettiğimiz değerli abilerimiz benim enerjimi, stresimi, heyecanımı yatıştırdılar. Bundan sonra bize kalan İnegöl´ün iyi olması ve herkesin konuştuğu bir kent olmasını sağlamaktır. Bana sadece o görev kalıyor. Biz hazırız sizlerde hazırsanız güzel günler bizi bekliyor? diyerek sözlerini tamamladı.

Haber ve Fotoğraf :Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19