www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İYİ Parti´den Akça´ya Ziyaret

İYİ Parti´den Akça´ya Ziyaret

Kısa süre önce gerçekleştirilen kongrede İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığı görevine getirilen Müfit Besler ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ali Akça´yı makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Akça´yı makamında ziyaret ederek kendisine çiçek takdim eden İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, ?İYİ Parti, malumunuz siyasi hayatına yeni başlayan bir parti? Kuruluşumuz 25 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti. 25 Aralık 2017 tarihinde de İnegöl İlçe Teşkilatını açtık. O tarihten itibaren teşkilatlanmamızı devam ettirdik. Atanmışların seçilmesiyle ilgili de 13 Şubat 2018 tarihinde genel kurul yaptık. Yeniden başkanlık görevine getirildik. Yönetim kurulumuzun yüzde 25´i bayandan oluşuyor. Malumunuz İnegöl Belediye Meclisi´nde 5 belediye meclis üyemizle temsil ediyoruz. Türkiye´nin yerel siyasetinde üzerimize düşen sorumluluklar ve görev bilinciyle hareket etmeye hedefliyoruz. Çünkü ülke hepimizin... Biz de iyi bir partiyiz, İYİ Parti´nin üyeleri olarak iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Devleti yönetenlerle sıcak ilişkiler içerisinde destek vermeyi düşünüyoruz? dedi.

SİYASET KÜLTÜRÜMÜZ ÇOK MEDENİ

Kaymakam Ali Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?İlçemiz İnegöl, gerçekten kadim, köklü bir ilçe. Tarihsel, kültürel anlamda baktığımızda değerlere sahip bir ilçe... Ekonomik olarak da zaten kendi rüştünü ispatlamış bir ilçe... Dış ticaret rakamları da modern bir ekonomik şehir yapıyor İnegöl´ü. İnegöl´ün siyaset kültürünü de beğeniyorum. Bu da aslında Türkiye´ye örnek olacak durumda. Biz birçok parti üyelerini ağırladık. Seçim süreçlerinde de gördüğüm husus şu; İnegöl´de siyaset medeni bir çerçevede şekilleniyor. Siyaset kültürümüz çok medeni. İYİ Parti olarak da sizler İnegöl´ün medeni siyaset çerçevesine muhakkak katkıda bulunacaksınız? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19