www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İYİ Partililerden İDOHA´ya ziyaret

İYİ Partililerden İDOHA´ya ziyaret

İYİ Parti İlçe Meclis üyesi İsmail Karaman ve İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar Ateş´i yerinde ziyaret ederek dernek hakkında fikir alış verişinde bulundu.

İYİ Parti İnegöl ilçe meclis üyesi İsmail Karaman ve İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar Ateş´i yerinde ziyaret etti.

İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar Ateş´i makamında ziyaret eden İYİ Parti temsilcileri dernek hakkında fikir alış verişinde bulunarak, sokakta yaşayan minik dostlarımızın hayatlarını daha iyi yaşamaları konusunda ve soğuk kış aylarında hayatlarını nasıl idame ettirilebileceği konusunda bilgi aldılar.

Konu ile alakalı ziyarette açıklama yapan İYİ Parti meclis üyesi İsmail Karaman yaptığı açıklamada; ?Özellikle gündeme gelen Kültür Park içerisinde meydana gelen kedi katliamları ile Hayvan severler derneğinin çalışmalarını ve çalışmalarının hakkında fikir alış verişinde bulunmak ve bilgi almak için İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar Ateş´i ziyaret ettik. Bu ziyarette İnegöl´de yapılması gereken konularla alakalı notlarımızı aldık. Bizlerde derneğimizin birer üyesi olarak, bunların hem önerge bazında hem de takibi konusunda da İYİ Parti gurubu olarak çalışmalarımızı hem yönetim kurulu hem de meclis gurubu olarak çalışmalarımızı bu yönde şekillendirmek adına ziyaret ettik.? İfadelerini kullandı.

Ziyarette daha sonra konuşan İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (İDOHA) Başkanı Nilay Parlar Ateş ise, Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek; ?İYİ Parti meclis üyemize ve yöneticilerine teşekkür ederim. Özellikle İnegöl´de yaşayan sokak hayvanlarına yapılmasına ilişkin neler yapılabileceğini istişare ettik. Umuyorum ki, bundan sonra güzel şeyler olacaktır.? Şeklinde konuştu.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29