İYİ Parti´ye 3 Aday Adayı

İYİ Parti´ye 3 Aday Adayı

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığına, 3 isim belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

İYİ Parti´de yerel seçimlere yönelik başvuru süreci devam ederken, yeni aday adaylık başvuruları da gelmeye devam ediyor.

Bir dönem İnegöl İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Safiye Şimşek, İnegöl Belediye Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

Safiye Şimşek Kimdir?

İYİ PARTİ İnegöl kurucu üyesi olan Safiye Şimşek, 1965 İnegöl doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İnegöl´de tamamlayan Sayın Şimşek aile şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır. Sivil toplum kuruluşlarında aktif görev yapan Şimşek, Ticaret ve Sanayi Odasında Kadın Girişimciler Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk sahibi olan Safiye Şimşek, Meclis üyeliği ile İnegöl´e ve halkımıza hizmet etmek için "İnegöl İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak" temennisiyle yola çıkmıştır.

 ?İlçeme Vefa Borcum Var"

Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapan bir diğer isim ise İhsan Demirtaş oldu. Parti binasında gerçekleştirilen törende meclis üyeliği aday adaylığını resmileştiren İhsan Demirtaş, dosyasını İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Eray Soral´a teslim etti. Törende konuşan Demirtaş, ?İnegöl´de doğup büyüdük. Hayatımızı da yine burada idame ettiriyoruz. Yaptığımız istişarelerin ardından, ilçemize hizmet ederek vefamızı göstermek adına bir yola çıktık ve İnegöl Belediyesi meclis üyeliğine aday adayı oldum. Hayırlı olsun? dedi.

İhsan Demirtaş Kimdir?

 İnegöl İYİ Parti üyesi olan Demirtaş, 1956 İnegöl doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İnegöl´de tamamlamıştır. Öğreniminden sonra Türkiye Emlak Bankasına memur olarak atanan Demirtaş, yüksek öğrenimini de bankada çalışırken tamamlamıştır. Banka kapanana dek muhtelif kademelerinde görev alan Demirtaş, daha sonra Halk Bankası´nda göreve başlamış ve buradan emekli olmuştur. Emekliğinden sonra muhtelif firmalarda yönetici olarak çalışan İhsan Demirtaş evli ve bir çocuk babasıdır. Meclis üyeliği ile İnegöl´e ve halkımıza hizmet etmek isteyen  DEMİRTAŞ, iyi insanların var olduğu toplum bireylerine yeni üyeler kazandırmayı kendine şiar edinerek yola çıkmıştır. Çocuklarımızın refah içinde büyümelerini sağlamak için İnegöl İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak temennisinde bulunmuştur.

Belediye meclis üyeliği için başvuruda bulunan bir diğer isim ise Mine Ezim Parlar oldu. Mine Ezim Parlar, kadınların siyasetin tüm kademelerinde ve İnegöl yönetiminde söz sahibi olması gerektiğinin altını çizdi. Kadınların sadece sokakta değil aynı zamanda yönetim kadrolarında da başarılı olacağına inandığını ve bu inançla İnegöl Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu kaydetti.

Mine Ezim Parlar kimdir?

İYİ PARTİ İnegöl kurucu üyesi olan sayın Mine Ezim PARLAR, 1976 İnegöl doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İnegöl´de tamamlamıştır.  Dörtçelik Teknik Lise ilk mezunlarından olan sayın Mine Ezim Parlar, Makine teknisyeni olarak aile şirketinde üst düzey yönetici konumunda çalışmaktadır. Evli ve iki kız çocuk sahibi olan Ezim Parlar,  İyi Parti´den 24 Haziran seçimlerinde Bursa ikinci bölge Milletvekili aday adayı olarak yer aldı. Meclis üyeliği ile İnegöl´e ve halkımıza hizmet etmek istiyen sayın Ezim PARLAR, İnegöl´ün iyi olması demek hepimize iyilik demektir temennisiyle yola çıkmıştır.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00