İYİ YERLERE GELMEK İSTİYORUZ

İYİ YERLERE GELMEK İSTİYORUZ

Alanyurtspor´da yapılan genel kurul sonucu Hakan Durak Başkanlığında oluşturulan genç yönetim, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti. Başkan Durak, Alanyurtspor´un verilen desteklerle iyi yerlere geleceğini söyledi.

 

İnegöl´ün amatör kümedeki temsilcilerinden Alanyurtspor, kısa bir süre önce genel kurulunu yapmıştı. Kongrede Başkanlığa seçilen Hakan Durak ve yönetimi, protokol ziyaretlerine Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile başladı. Durak ve yönetimi, Başkan Aktaş´ı makamında ziyaret ederek kulüplerine olan desteğinden dolayı teşekkür etti.

İYİ YERLERE GELMEK İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan Alanyurtspor Kulüp Başkanı Hakan Durak, ?Alanyurtspor olarak genç ve yeni yönetimimizle Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Sağ olsunlar kendileri hep yanımızda oldular. Bugün de bir kez daha yanımızda olduğunu belirttiler. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa Başkanımız bizi yalnız bırakmıyor. Umarım bu destekler karşısında Alanyurtspor olarak bizler de bu destek karşısında iyi yerlere geliriz ve Alanyurtspor´u güzel bir şekilde temsil ederiz? dedi.

AHLAKİ ÇİZGİLER İÇERİSİNDE BU İŞİ YAPMAK LAZIM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl´ün mobilyada, köftede, kaplıcada ve tarımda olduğu gibi spor kulüpleriyle ve kulüplerin sayısı itibariyle de bol ve bereketli bir memleket olduğuna dikkat çekti. Alanyurt´un 2009 yılına kadar Belediye tüzel kişiliği devam ettiği süreçte ve bu süreçten sonra da İnegöl´ün önemli bölgelerinden, yerleşim yerlerinden biri olduğunu ifade eden Aktaş, ?Alanyurt´ta 6 tane mahallemiz var biliyorsunuz. Bizim de burada sporla ilgili farklı yatırımlarımız oldu geçmiş dönemlerde. Spor tesisleri ve özellikle Alanyurtspor tesisleriyle ilgili. Bu dönem de Alanyurtspor´da Hakan Bey Başkanlığında genç bir yönetim var. Arkadaşlarımız heyecanlarını, dinamizmlerini ve gençliklerini bu işe yansıtacaklar. Ve inşallah bundan Alanyurt´taki gençlerimiz istifade edecekler. Ben özellikle kendilerine şunu söylüyorum; Mustafa Kemal Atatürk´ün de dediği gibi ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim. Ahlaki bir çizgi içerisinde, samimiyetle bu işi yapmak lazım. Başarı sonraki boyut. Çalışıp gayret gösterirsin. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Tekrar ziyaretleri için teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Ziyarette Alanyurtspor Başkanı Hakan Durak Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a çiçek takdiminde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07