www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İyi Parti İnegöl Gençlik Kollarından maske desteği

İyi Parti İnegöl Gençlik Kollarından maske desteği

İyi Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Turhan ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor'a maske desteği verdiler

İyi Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Turhan ile yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret ederek, İnegölspor'a maske desteği verdiler. 

Ziyarette konuşan İyi Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Turhan, şunları söyledi:
“İnegölspor’umuzu ziyaret ederek maske kampanyasına dahil olmak istedik. Bizleri ağırlayan Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Genç nesil olarak elimizden geldiği kadar desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Maçlar seyircisiz olsa da kalbimiz ve gönlümüz İnegölpsor’umuzla birlikte sahada olacak. İnşallah sezon sonu özlem duyduğumuz 1.Lige çıkarız.”

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise “ Öncelikle ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etti. Özellikle genç kardeşlerimiz maske kampanyamıza yoğun ilgi gösteriyor. Sizlerin vesilesi ile tüm genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu zor günler geçecek. Sizlerin manevi desteği bizler için çok önemli. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz verdiğiniz desteklerin karşılığını sahada galibiyetler elde ederek ödeyecek. İnşallah sezon sonu da hedeflediğimiz 1.Lige çıkacağız.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00